car-spa youtube bilpleie

Pakkepris

Vi forsøker å sette sammen pakker med komplementære produkter slik at det blir gunstigere for deg som kunde å handle hoss oss. Det skal lønne seg å handle i store kvanta!

Vis: Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
Produsent: Koch Chemie
Bilpleiepakke - fullt privat sortiment fra Koch Chemie, spar over 30%! Inneholder: 1 stk Nano Magic Shamopp 1 l 1 stk Allround Quick Shine 1 stk Reactive Wheel Cleaner  1 stk Speed Glass Cleaner 1 stk Multi Interior Cleaner 1 stk I..
1.795 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Basert på 1 anmeldelser.
Vårpakke fra Koch-Chemie - Alt du trenger for å gjøre bilen din ren etter vinteren! Her har vi samlet en god startpakke for vårklargjøring av din bil. Pakken inneholder kvalitetsprodukter fra den tyske leverandøren Koch-Chemie, hvor flere av prod..
2.119 kr,-
Pakke pris på Koch Chemi sin proff pasta serie i 1 liter størrelse - Spar 25%! Feinschleif Paste Fin slipepolitur for alle typer lakk for fjerning av middels til sterk forvitring, riper og sliping inntil 2500-kornstørrelse. Med Daimler-god..
980 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Pakkepris på 1 stk Feinschleifpaste og 1 stk lammeull lakkrensputer! Spar 15%! Fin slipepolitur for alle typer lakk for fjerning av middels til sterk forvitring, riper og sliping inntil 2500-kornstørrelse. Med Daimler-godkjennelse. Den intell..
489 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Pakkepris på den perfekte kombinasjonen for fjerning av hologrammer på bil! SPAR 20%! Hochglanz-Antihologramm-Politur er et svært moderne maskin-mikropoleringsmiddel for varig fjerning av poleringsslør, hologrammer, fine riper og tilsliping med in..
720 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Pakkepris på kanskje verdens beste bilsjampo sammen med obigatorisk vaskesvamp fra Koch Chemie - SPAR 10% Den enestående High-Tech Nanosjampoen for grundig rengjøring og langtidskonservering i en og samme arbeidsprosess. Voks og andre forsegling..
265 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Gunstig pakkepris på lakkrens som biter på det meste! 1stk. Feinschleif paste og 5 stk gule lakkrensputer. SPAR 15% Fin slipepolitur for alle typer lakk for fjerning av middels til sterk forvitring, riper og sliping inntil 2500-kornstørrelse...
725 kr,-
Produsent: Rupes
Komplett starpakke for maskinpolering med Dual Action Maskin.  Denne pakken inneholder alt man trenger for å komme i gang med polering av bil eller båt denne våren. Ideelt for personer som er relativt uerfarne med maskinpolering. Fullpris:..
7.264 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Pakkepris på kanskje verdens beste bilsjampo sammen med obigatorisk vaskesvamp fra Koch Chemie Den enestående High-Tech Nanosjampoen for grundig rengjøring og langtidskonservering i en og samme arbeidsprosess. Voks forseglinger som allerede er påf..
494 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Basert på 1 anmeldelser.
PAKKEPRIS PÅ ULTRASONIC GREEN MICROFIBER - SPAR 20% på 10 pac!   Ultrasonic Green kantløs microfiber med lange fibre produsert i meget høy kvalitet. Mål 60X40 cm Meget godt egnet til finishtørk og i kombinasjon med lakkforseling som 1K nan..
760 kr,-
×
×
×
×
×
×
×