car-spa youtube bilpleie

Maskiner

Maskiner
Vi streber etter å kunne tilby markedes beste og mest holdbare maskiner. Alle maskinene du finner her brukes selv av oss i verkstedet og er produkter vi kan stå inne for.
Vis: Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
Produsent: FLEX
Basert på 1 anmeldelser.
Roterende slipemaskin til korrigering av lakk Flex PE 14-2-150 gjør lakkrensen og korrigeringsjobbben lett som bare det! Lettere i vekt, og med sitt ergonomiske design er den også enklere å kontrollere enn tilsvarende maskiner. Vesentlig lett..
5.290 kr,-
Produsent: FLEX
NYHET fra FLEX! Fantastisk ny liten roterende maskin. Denne er super for bruk med små pads som 50-80mm for korrigering av speilhus, spoiler, fangere mm. Ikke la størrelsen lure deg, denne har en kraftig motor på 800watt som takler de fleste jobber..
3.250 kr,-
Produsent: FLEX
Kvalitetsmaskin fra FLEX, kanskje en av de beste DA maskinene på markedet.. Ocilenrende maskin fra kvalitetsleverandøren Flex, merker seg ut som blandt en av de beste DA maskinene på markedet. Denne maskinen har tvungen rotasjon, noe som gjør den ..
4.900 kr,-
Produsent: FLEX
VR mikroprosessor kontroll: med konstant hastighetskontroll, mykstart, kontinuerlig hastighetskontroll utløser, omstarts beskyttelse etter strømbrudd, overbelastningsbeskyttelse, temperaturovervåking og hastighetsvalg. Free-spin-stasjon for hologr..
5.990 kr,-
Produsent: Ghibli
Profesjonell støvsuger i enestående kvalitet! Ghibli AS 400 er en effektiv støv- og vannsuger med en stor beholderkapasitet, stabilt understell samt suveren sugeevne. Ghibli AS 400 er en all round industristøvsuger til tør- og våtsuging. Velegnet ..
4.875 kr,-
Makita BO6040 Orbital Polisher er en genial poleringsmaskin som fungerer som en orbital poleringsmaskin eller en tvungen rotasjon orbital poleringsmaskin. Den tilfeldige orbital handling er perfekt for finish mens tvungen rotasjons innstillingen..
5.400 kr,-
Produsent: Numatic
Kongen av rensemaskiner NUMATIC nå tilgjengelig hos Car Spa! Innstegsmodellen CT370 er en maskin for de enklere oppgavene og egner seg godt til privat bruk. Vi tilbyr demonstrasjon av Numatic rensemaskiner på vårt verksted i Oslo. Strøm: ..
4.699 kr,-
Produsent: Numatic
Kongen av rensemaskiner NUMATIC er nå tilgjengelige hos Car Spa! Dette er toppmodellen av CT-serien til Numatic (CTD900 og CTD570 er samme maskin, med forskjell kun i volum). Denne takler alle oppgaver innen rensing av tepper og seter i bil samt&n..
12.900 kr,-
Produsent: Numatic
Kongen av rensemaskiner NUMATIC er nå tilgjengelige hos Car Spa! Dette er toppmodellen av CT-serien til Numatic (CTD900 og CTD570 er samme maskin, med forskjell kun i volum). Denne takler alle oppgaver innen rensing av tepper og seter i bil samt g..
14.500 kr,-
Produsent: Rupes
Rupes Duetto 12 poleringsmaskin og slipemaskin i ett! Dual action polering og slipemaskin med 12 mm utkast. Ideelt til våtsliping av lakk, polering av mindre områder som speil/lykter. Denne maskinen har blitt en favoritt blandt detailere verden ov..
5.850 kr,-
Produsent: Rupes
Rupes 15ES MK2 poleringsmaskin - uunnværlig verktøy for polering/lakkorigering av bil/båt Rupes 15ES eller Rupes 21ES er et "must have" for dedikerte detailere. Maskinen egner seg godt til lakkorigering og en-stegs polering. Med rett kombinas..
6.244 kr,-
Produsent: Rupes
RUPES 21ES MK2 poleringsmaskin - Italiensk kvalitet og design RUPES 21ES setter ny standard i bransjen med det lange utkastet på hele 21mm gjør at man kan korrigere enda mer effektivt enn med LHR 15ES, spesielt på store flater. Maskinen egner..
6.438 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Trykkluftdrevet apparat som blåser såpe og luft i høyt trykk. Genialt til rengjøring av interiør i bil med mer. Det perfekte trykkluft aparat til rengjøring av områder som er vanskelig å komme til, slik som friskluft ventilerteseter, skinner, gir ..
1.500 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Ozongenerator for fjærning av lukt/bakterier i bil - luktsanering Økonomisk og revolusjonær måte for å nøytralisere vond lukt i bil. Den aktive ozonen åpner odør molekylene, sopp og bakterier. Luktene blir permanent eliminert innen 1 time.&nb..
7.500 kr,-
×
×
×
×
×
×
×