car-spa youtube bilpleie

Poleringsmaskiner/slipemaskiner

Vis: Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
Produsent: FLEX
Basert på 1 anmeldelser.
Roterende slipemaskin til korrigering av lakk Flex PE 14-2-150 gjør lakkrensen og korrigeringsjobbben lett som bare det! Lettere i vekt, og med sitt ergonomiske design er den også enklere å kontrollere enn tilsvarende maskiner. Vesentlig lett..
5.290 kr,-
Produsent: FLEX
NYHET fra FLEX! Fantastisk ny liten roterende maskin. Denne er super for bruk med små pads som 50-80mm for korrigering av speilhus, spoiler, fangere mm. Ikke la størrelsen lure deg, denne har en kraftig motor på 800watt som takler de fleste jobber..
3.250 kr,-
Produsent: FLEX
Kvalitetsmaskin fra FLEX, kanskje en av de beste DA maskinene på markedet.. Ocilenrende maskin fra kvalitetsleverandøren Flex, merker seg ut som blandt en av de beste DA maskinene på markedet. Denne maskinen har tvungen rotasjon, noe som gjør den ..
4.900 kr,-
Produsent: FLEX
VR mikroprosessor kontroll: med konstant hastighetskontroll, mykstart, kontinuerlig hastighetskontroll utløser, omstarts beskyttelse etter strømbrudd, overbelastningsbeskyttelse, temperaturovervåking og hastighetsvalg. Free-spin-stasjon for hologr..
5.990 kr,-
Makita BO6040 Orbital Polisher er en genial poleringsmaskin som fungerer som en orbital poleringsmaskin eller en tvungen rotasjon orbital poleringsmaskin. Den tilfeldige orbital handling er perfekt for finish mens tvungen rotasjons innstillingen..
5.400 kr,-
Produsent: Rupes
Rupes Duetto 12 poleringsmaskin og slipemaskin i ett! Dual action polering og slipemaskin med 12 mm utkast. Ideelt til våtsliping av lakk, polering av mindre områder som speil/lykter. Denne maskinen har blitt en favoritt blandt detailere verden ov..
5.850 kr,-
Produsent: Rupes
Rupes 15ES MK2 poleringsmaskin - uunnværlig verktøy for polering/lakkorigering av bil/båt Rupes 15ES eller Rupes 21ES er et "must have" for dedikerte detailere. Maskinen egner seg godt til lakkorigering og en-stegs polering. Med rett kombinas..
6.244 kr,-
Produsent: Rupes
RUPES 21ES MK2 poleringsmaskin - Italiensk kvalitet og design RUPES 21ES setter ny standard i bransjen med det lange utkastet på hele 21mm gjør at man kan korrigere enda mer effektivt enn med LHR 15ES, spesielt på store flater. Maskinen egner..
6.438 kr,-
×
×
×
×
×
×
×