car-spa youtube bilpleie

Pakkepris

Vi forsøker å sette sammen pakker med komplementære produkter slik at det blir gunstigere for deg som kunde å handle hoss oss. Det skal lønne seg å handle i store kvanta!

Vis: Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
Produsent: Koch Chemie
Bilpleiepakke - fullt privat sortiment fra Koch Chemie, spar over 30%! Inneholder: 1 stk Nano Magic Shamopp 1 l 1 stk Allround Quick Shine 1 stk Reactive Wheel Cleaner  1 stk Speed Glass Cleaner 1 stk Multi Interior Cleaner 1 stk I..
1.795 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Basert på 1 anmeldelser.
Vårpakke fra Koch-Chemie - Alt du trenger for å gjøre bilen din ren etter vinteren! Her har vi samlet en god startpakke for vårklargjøring av din bil. Pakken inneholder kvalitetsprodukter fra den tyske leverandøren Koch-Chemie, hvor flere av prod..
2.119 kr,-
Pakke pris på Koch Chemi sin proff pasta serie i 1 liter størrelse - Spar 25%! Feinschleif Paste Fin slipepolitur for alle typer lakk for fjerning av middels til sterk forvitring, riper og sliping inntil 2500-kornstørrelse. Med Daimler-god..
980 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Pakkepris på 1 stk Feinschleifpaste og 1 stk lammeull lakkrensputer! Spar 15%! Fin slipepolitur for alle typer lakk for fjerning av middels til sterk forvitring, riper og sliping inntil 2500-kornstørrelse. Med Daimler-godkjennelse. Den intell..
489 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Pakkepris på den perfekte kombinasjonen for fjerning av hologrammer på bil! SPAR 20%! Hochglanz-Antihologramm-Politur er et svært moderne maskin-mikropoleringsmiddel for varig fjerning av poleringsslør, hologrammer, fine riper og tilsliping med in..
720 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Pakkepris på kanskje verdens beste bilsjampo sammen med obigatorisk vaskesvamp fra Koch Chemie - SPAR 10% Den enestående High-Tech Nanosjampoen for grundig rengjøring og langtidskonservering i en og samme arbeidsprosess. Voks og andre forsegling..
265 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Gunstig pakkepris på lakkrens som biter på det meste! 1stk. Feinschleif paste og 5 stk gule lakkrensputer. SPAR 15% Fin slipepolitur for alle typer lakk for fjerning av middels til sterk forvitring, riper og sliping inntil 2500-kornstørrelse...
725 kr,-
Produsent: Rupes
Komplett starpakke for maskinpolering med Dual Action Maskin.  Denne pakken inneholder alt man trenger for å komme i gang med polering av bil eller båt denne våren. Ideelt for personer som er relativt uerfarne med maskinpolering. Fullpris:..
7.264 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Pakkepris på kanskje verdens beste bilsjampo sammen med obigatorisk vaskesvamp fra Koch Chemie Den enestående High-Tech Nanosjampoen for grundig rengjøring og langtidskonservering i en og samme arbeidsprosess. Voks forseglinger som allerede er påf..
494 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Basert på 1 anmeldelser.
PAKKEPRIS PÅ ULTRASONIC GREEN MICROFIBER - SPAR 20% på 10 pac!   Ultrasonic Green kantløs microfiber med lange fibre produsert i meget høy kvalitet. Mål 60X40 cm Meget godt egnet til finishtørk og i kombinasjon med lakkforseling som 1K nan..
599 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Stor og god vaskesvamp som varer lenge Lakk beskyttende, rift sikker og kjemisk resistent vaskesvamp med høy absorberingsevne. En spesiell skumblanding gir svampen ekstremt lang levetid og oppsugingsevne. ..
145 kr,-
×
×
×
×
×
×
×