car-spa youtube bilpleie

Koch Chemie Forbruker Serie

Koch Kjemiske produkter er blant de beste rengjørings og pleieprodukter i pleie og rengjøring sektoren. Deres premium rengjøring og pleieprodukter brukes entusiastisk og med hell av landets største bilpleie selskaper og av mange bilprodusenter,: som Mercedes, BMW, VW og Porsche. I 2010 lanserte de en sortement for privat bruk for første gang. Enten du er en bilentusiast, veteran bil fan, tuner eller semi-profesjonelle, nå kan du også dra nytte fra vår perfekt harmoniserte profesjonell rengjørings og pleie produkter. Excellence for eksperter - for første gang for privat bruk også!
Vis: Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
Produsent: Koch Chemie
Produkt for oppnåelse av rask glans av alle glatte og lakkerte overflater for eksteriør. Rengjører, pleier og konserverer i en og samme prosess. Fjerner lett smuss raskt og effektivt samtidig som det etterlater en ren, skinnende overfalte uten rester..
249 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Bilpleiepakke - fullt privat sortiment fra Koch Chemie, spar over 30%! Inneholder: 1 stk Nano Magic Shamopp 1 l 1 stk Allround Quick Shine 1 stk Reactive Wheel Cleaner  1 stk Speed Glass Cleaner 1 stk Multi Interior Cleaner 1 stk Insect &a..
1.795 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Spesialrengjøringsmiddel for skånsom rengjøring og fjerning av organiske forbindelser på eksteriør, som f. eks insekter, kvae, fugleskitt m.m. Effektive innholdsstoffer trenger inn i forurensingen og løser opp.  ..
199 kr,-
Produsent: Koch Chemie
  Rengjøringsmiddel for interiør for enkel rengjøring av lett til middel forurensing. Smuss fjernes lett og etterlater en frisk duft i omgivelsene. ..
199 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Plastfornyer til utvendig bruk som gir en silkematt utførelse med UV-beskyttelse. ..
249 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Basert på 1 anmeldelser.
Konsentrert bilshampoo med spesielle virkemdiler som etter et langvarig smuss- og vannavvisende nanolag med hydrofobisk effekt.     Advarsel!   H319 Gir alvorlig øyeskade H315 Irriterer huden ..
259 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Basert på 1 anmeldelser.
Konserveringsprodukt for overflatebehandling av skinn. For oppfriskning og ernæring av alle typer skinn og beskytter mot ny forurensing. Motvirker aldring av læret og gjør at det ikke blir sprøtt. Etterlater en behagelig duft. ..
249 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Syrefri felgrengjøringsmiddel med fargeindikator (lilla) for grundig og skånsom rengjøring av felger. Inneholder virkestoffer for å aktivt reagere og løse opp metallpartikler, bremsestøv og rust. På svært tilsmussede felger anbefales det å kombinere..
279 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Rengjør, pleier og konserverer alle kunststoffdelene inne i kjøretøyet mot ny forurensning. Gir en antistatisk beskyttelse mot støv og etterlater en frisk duft.   ..
179 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Poleringsprodukt for høyglansfinish. Pleier og konserverer i en arbeidsgang og gir en varig beskyttelse mot miljøpåvirkninger. Egnet for alle lakktyper og gir et glansresultat enten forhånd eller med poleringsmaskin. Rist godt før bruk. Påfør en ty..
275 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Basert på 1 anmeldelser.
Ferdigblandet glassrens klar til bruk for rengjøring av alle glatte glassoverflater. Trekkes stripefritt og forbedrer glidevirkningen til rengjøringskluten. Etterlater en frisk duft. ..
179 kr,-
×
×
×
×
×
×
×