car-spa youtube bilpleie

2.000 kr,-Du har bare 2.000 kr,- igjen til å få gratis frakt!

Colourlock Leather Fresh Farge 125mL

Produsent: Colourlock
Produktkode: 135789
Tilgjengelighet: På lager
Produkt sett: 3981
380 kr,-
Ekskl. mva: 304 kr,-

Tilgjengelige valg

* Volum Colourlock Fresh:
* Tillegg for Fargeprøve:

* VED ALLE KJØP OVER 2.000,-

* VED ALLE KJØP UNDER 35kg

Nøkkelord:

PS! Uten Skinnprøve eller farge navn/kode sender vi kun ut standard svart farge F34. 

Tillegg på farge med skinnprøve/ farge kode (navn) 370,- Ønsker du farge blandet etter skinnprøve velger du det i dropdown menyen under valg a volum. 

Leather Fresh er en farge toner som forsegler og farger både riper og skader. Produktet er utviklet for å restaurere falming og spreking i napa, full-grain og lakkert skinn. NB! Ikke bruk dette produktet på skinntyper som absorberer vann, skinn som Suede og Nubuk. Før påføring av produktet er det viktig å rense skinnet med Colourlock mild leather clean eller Colourlock Strong Leather clean, deretter fjerne voks og fett ved bruk av colourlock leather cleaing spirit. Dekk område rundt objektet som skal behandles før prosessen iverksettes, ettersom produktet kan være ødeleggende for tepper og de fleste typer innendørs gulv. Leather Fresh påføres ved bruk av en svamp. Masser inn produktet i sirkulære bevegelser fra søm til søm. Aldri påføre produktet direkte på skinnoverflaten. Tørk deretter ved hjelp av en hårføner eller varme pistol. For områder som er vanskelige å nå , eller med ujevne kanter kan det (prikkes på) ved hjelp av en svamp. Produktet finnes i 44 farge variasjoner, for en nøyaktig finish. Ved uheldig påføring av produktet rens umiddelbart med varmt vann. Etter behandling anbefales det å preservere og beskytte skinnet med Colourlock Leather protector. 

Vi blander farge som er tilpasset til ditt interiør etter motatte farge prøver!

NB! Dersom en av disse fargene ikke oppfyller ditt behov, ta gjerne kontakt med oss eller ta med en farge prøve til våre lokaler for befaring. 

Svamp følger ikke med!Skriv en anmeldelse

Ditt navn:

Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under:Nøkkelord:
×
×
×
×
×
×
×