car-spa youtube bilpleie

2.000 kr,-Du har bare 2.000 kr,- igjen til å få gratis frakt!

Høyglans Antihologram polish M2.01 - 1L

Produsent: Koch Chemie
Produktkode: 182001
Tilgjengelighet: På lager
Produkt sett: 3513
500 kr,-
Ekskl. mva: 400 kr,-

* VED ALLE KJØP OVER 2.000,-

* VED ALLE KJØP UNDER 35kg

KOCH-CHEMIE HOCHGLANZ-ANTIHOLOGRAMM M2.01 - Høyglans polish for hologram fjerning

Hochglanz-Antihologramm-Politur er et svært moderne maskin-mikropoleringsmiddel for varig fjerning av poleringsslør, hologrammer, fine riper og tilsliping med inntil 3000-kornstørrelse på alle lakksystemer (inkl. ripefaste). Ved bruk av høyspesialiserte, ekstremt homogene slipekorn skapes det selv på mørke og liknende fargetoner en briljant og varig høyglansfinish under ekstreme lysbetingelser. Hologrammer og tynne riper elimineres mekanisk og dekkes ikke til som vanlig. Hochglanz-Antihologramm-Politur er svært drøy, man kan lett fjerne poleringsrester. Med Daimler-godkjennelse.

Fukt nye og tørre antihologramsvamper orange helt med politur. Fordel polituren jevnt når maskinen er slått av. Slå på maskinen (ideelt sett eksenter med tvangsrotasjon) og poler ut polituren med middels trykk i kryssgang helt til det oppstår en gjennomsiktig film. Fjern politurrestene med proff-mikrofiberklut.

For å oppnå best mulige resultater anbefaler vi bearbeidelse med vår antihologramsvamp orange og en eksenterpolerer med tvangsrotasjon (f. eks. Makita BO 6040, Rupes bigfoot i høyeste hastighet). Alternativt er behandling med en rotasjonspoleringsmaskin kombinert med vår antihologramsvamp orange mulig. Tør eller nye svamper må fuktes helt med politur før bruk. Maskinen må slås av før man påfører polituren jevnt på overflaten som skal behandles og deretter poleres den med lite trykk i kryssgang til en gjennomsiktig film oppstår, dvs. til aluminiumoksidet er helt spaltet. Svampene som benyttes for dette produktet må ikke benyttes for andre produkter. For ripefri fjerning av politurrester anbefaler vi vår ultralydkuttete sømløse proff-mikrofiberklut.
 

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:

Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under:×
×
×
×
×
×
×