car-spa youtube bilpleie

Plast / Vinyl Behandling

Er du ute etter matt eller blank finish på plasten? Vi har produkter med forskjellig varihet og forskjellige typer glanseffekt. Her finner du også et utvalg av silikonfrie produkter.
Vis: Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
Produsent: Koch Chemie
Flekkfjerner - Magiske svamper som fjerner flekker i interiør ol. Kun med vann. Ideelt til sparkemerker, blekk, te og kaffe, fett, tyggegummi, og andre flekker som er vanskelig å fjerne. Brukes med forsiktighet på skinn og malte overflat..
125 kr,-
Produsent: Pomponazzi
Forsegling til lakk, plast, glass, gummi - Balsoo Multi-Purpose Unikt produkt fra den Koreanske produsenten Pomponazzi. Forsegler og beskytter lakk, glass, skinn, plast, gummi uten å missfarge slik som vanlig polish gjør(skinn og vinyl blir n..
875 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Gummifornyer - anbefalt til pedaler/gummimatter Spesialprodukt for bruk på pedaler, gummimatter og andre gummidetaljer innvendig. Gjør ikke overflaten fettete og glatte slik som mange andre produkter. Produkter er fritt for silikoner og passer go..
938 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Basert på 1 anmeldelser.
Premiumprodukt - Utvendig/innvendig fornying av gummi og plastik   Silikonfritt premiumprodukt innen området kunststoffpleiemidler. Pleier og konserverer i måneder og er ekstremt UV-stabilt. Delene som skal behandling får sitt opprinnel..
225 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Quick Finish Allround Quick Finish Spray Koch Chemie Quick Finish er en allround Quick Detailer for glatte og lakkerte overflater, spesielt egnet for å oppnå en rask finish. Produktet er formulert for fjerne lett forurensing og fingeravtrykk sa..
200 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Allround Quick Finish Spray Koch Chemie Quick & Shine er en allround Quick Detailer for glatte og lakkerte overflater, spesielt egnet for å oppnå en rask finish. Produktet er formulert for fjerne lett forurensing og fingeravtrykk samtidig som ..
1.250 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Alround Quick Finish Spray Koch Chemie Quick & Shine er en allround Quick Detailer for glatte og lakkerte overflater, spesielt egnet for å oppnå en rask finish. Produktet er formulert for fjerne lett forurensing og fingeravtrykk samtidig som d..
200 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Vinylpleie innvendig (silikonfri) Rengjør, pleier og konserverer alle kunststoffdelene inne i kjøretøyet. Gir et langvarig og nytt utseende og beskytter mot ny forurensning. Beskytter mot UV-stråling og bleking og gir en behagelig duftopplevelse. ..
179 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Plastfornyer TOPSTAR​ - Innvendig fornying av gummi og plastikk Premium-pleieprodukt for porefri rengjøring og oppfrisking av kunsstoff- og gummideler som kupé, innvendig forkledning, tetninger osv. Top Star gir en langvarig, silkemattmatt, natu..
250 kr,-
×
×
×
×
×
×
×