car-spa youtube bilpleie

Maskiner

Maskiner

Vi streber etter å kunne tilby markedes beste og mest holdbare maskiner. Alle maskinene du finner her brukes selv av oss i verkstedet og er produkter vi kan stå inne for.

Vis: Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
Produsent: FLEX
Basert på 1 anmeldelser.
Roterende slipemaskin til korrigering av lakk Flex PE 14-2-150 gjør lakkrensen og korrigeringsjobbben lett som bare det! Lettere i vekt, og med sitt ergonomiske design er den også enklere å kontrollere enn tilsvarende maskiner. Vesentlig letter..
7.990 kr,-
Produsent: FLEX
NYHET fra FLEX! Fantastisk ny liten roterende maskin. Denne er super for bruk med små pads som 50-80mm for korrigering av speilhus, spoiler, fangere mm. Ikke la størrelsen lure deg, denne har en kraftig motor på 800watt som takler de fleste jobber. ..
3.990 kr,-
Produsent: FLEX
Kvalitetsmaskin fra FLEX, kanskje en av de beste DA maskinene på markedet.. Ocilenrende maskin fra kvalitetsleverandøren Flex, merker seg ut som blandt en av de beste DA maskinene på markedet. Denne maskinen har tvungen rotasjon, noe som gjør den me..
7.490 kr,- BESTILLINGSVARE
Produsent: FLEX
VR mikroprosessor kontroll: med konstant hastighetskontroll, mykstart, kontinuerlig hastighetskontroll utløser, omstarts beskyttelse etter strømbrudd, overbelastningsbeskyttelse, temperaturovervåking og hastighetsvalg. Free-spin-stasjon for hologram..
6.990 kr,-
Produsent: Ghibli
Profesjonell støvsuger i enestående kvalitet! Ghibli AS 400 er en effektiv støv- og vannsuger med en stor beholderkapasitet, stabilt understell samt suveren sugeevne. Ghibli AS 400 er en all round industristøvsuger til tør- og våtsuging. Velegnet ti..
5.500 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Koch-Chemie luktfjerner system Koch-Chemie luktfjerner Rens og luktfjerning er en viktig tjeneste for åutfylle et komplett tjenestetilbud. Normalt benyttes ozon som eneste alternativ for permanent fjerning avubehagelig lukt. Siden ozon er en giftig,..
10.000 kr,-
Produsent: Numatic
Kongen av rensemaskiner NUMATIC nå tilgjengelig hos Car Spa! Innstegsmodellen CT370 er en maskin for de enklere oppgavene og egner seg godt til privat bruk. Vi tilbyr demonstrasjon av Numatic rensemaskiner på vårt verksted i Oslo. Strøm: 230 ..
6.310 kr,-
Produsent: Numatic
Kongen av rensemaskiner NUMATIC er nå tilgjengelige hos Car Spa! Dette er toppmodellen av CT-serien til Numatic (CTD900 og CTD570 er samme maskin, med forskjell kun i volum). Denne takler alle oppgaver innen rensing av tepper og seter i bil samt&nbs..
12.900 kr,-
Produsent: Numatic
Kongen av rensemaskiner NUMATIC er nå tilgjengelige hos Car Spa! Dette er toppmodellen av CT-serien til Numatic (CTD900 og CTD570 er samme maskin, med forskjell kun i volum). Denne takler alle oppgaver innen rensing av tepper og seter i bil samt gul..
14.500 kr,-
Produsent: Rupes
Rupes LHR 12E Duetto er en kombinert poleringsmaskin som også er meget godt egnet til våtsliping. Duetto bygger videre på Rupes tradisjon av poleringsmaskiner som har en større bane (utkast) enn noe annet på markedet. BigFoot LHR 12E Duetto har ..
5.850 kr,-
Videreutviklet og forbedret versjon av Rupes Bigfoot Mark II. Med sitt utkast på 15 mm og 130mm bakplate oppnår maskinen enda høyere korrigeringsevne enn tidligere.  Maskinen egner seg til polering av bil og båt med langt lavere varmeutvikl..
6.899 kr,-
Videreutviklet og forbedret versjon av Rupes Bigfoot Mark II. Med sitt utkast på 21 mm og 150mm bakplate oppnår maskinen enda høyere korrigeringsevne enn tidligere, spesielt på store flater. Maskinen egner seg til polering av bil og båt med langt lav..
7.490 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Trykkluftdrevet apparat som blåser såpe og luft i høyt trykk. Genialt til rengjøring av interiør i bil med mer. Det perfekte trykkluft aparat til rengjøring av områder som er vanskelig å komme til, slik som friskluft ventilerteseter, skinner, gir po..
1.599 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Ozongenerator for fjærning av lukt/bakterier i bil - luktsanering Økonomisk og revolusjonær måte for å nøytralisere vond lukt i bil. Den aktive ozonen åpner odør molekylene, sopp og bakterier. Luktene blir permanent eliminert innen 1 time. ..
7.500 kr,-
×
×
×
×
×
×
×