car-spa youtube bilpleie

Hånd hygiene

Vis: Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
Produsent: Koch Chemie
Økonomisk håndvask såpe for grundig, hudvennlig og rask rengjøring av lett til middels tilsmusning. Ideell for hjem, kontor og industri. Ingredienser er basert på grønnsaker og kokosolje, med en ettersmøring effekt. Dermatologisk testet og pH-nøytral..
90 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Mild rengjøringskrem for effektiv og skånsom rengjøring av tilsmusset hender og hud. Inneholder naturlige oljer og pleiemidler som gir en intensiv ernæring og gjenopprettet hudens fuktighet. Ideelt for bruk i bilpleie, industri, håndverk osv. Dermato..
399 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Basert på 1 anmeldelser.
En håndkrem som gjenoppretter fettbalansen i huden og tilfører en intensiv fuktighet. Håndkremen forsterker hudbarrieren og bidrar til å motvirke at hud blir følsom og irritert. Fungerer som en god beskyttelse til bruk før og etter arbeid i vann. Inn..
350 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Langtvirkende flytende hanske til enkel beskyttelse mot smuss, forurensing, olje o.l. Forenkler rengjøring av huden etter bruk. Inneholder naturlige ingredienser for økt naturlig beskyttelse av huden. Antiinflammatorisk midler (kamille-ekstrakt, α-Bi..
299 kr,-
×
×
×
×
×
×
×