car-spa youtube bilpleie

Detail Spray voks

Unike produkter laget for å få den siste finishen på bilen. Her har vi produkter med og uten silikoner. Kan også brukes i båt, camping og hjem, ideelt til crome og rustfritt stål også.
Vis: Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
Produsent: Koch Chemie
Allround Quick Finish Spray Koch Chemie Allround Quick Shine er en meget anvendelig Quick Detailer for glatte og lakkerte overflater, spesielt egnet for å oppnå en rask finish. Produktet er formulert for fjerne lett forurensing og fingeravtrykk sa..
249 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Quick Shine for effektiv fjerning av kalkflekker Koch Chemie Finish Spray Exterior er en allround Quick Detailer for alle overflater til eksteriør. Produktet er spesielt formulert for å skånsomt fjerne kalkflekker og lett forurensing raskt og enke..
159 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Quick Finish Allround Quick Finish Spray Koch Chemie Quick Finish er en allround Quick Detailer for glatte og lakkerte overflater, spesielt egnet for å oppnå en rask finish. Produktet er formulert for fjerne lett forurensing og fingeravtrykk sa..
200 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Allround Quick Finish Spray Koch Chemie Quick & Shine er en allround Quick Detailer for glatte og lakkerte overflater, spesielt egnet for å oppnå en rask finish. Produktet er formulert for fjerne lett forurensing og fingeravtrykk samtidig som ..
1.250 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Alround Quick Finish Spray Koch Chemie Quick & Shine er en allround Quick Detailer for glatte og lakkerte overflater, spesielt egnet for å oppnå en rask finish. Produktet er formulert for fjerne lett forurensing og fingeravtrykk samtidig som d..
200 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Et produkt med gode egenskaper for enkel og rask utvendig rengjøring av bil. Den passer perfekt til kjøretøy som er litt til moderat skitne uten bruk av vann. Produktet rengjør, tar vare på og forsegler lakken, glass, plastikkdeler og ..
1.250 kr,-
×
×
×
×
×
×
×