car-spa youtube bilpleie

Felgrens / Syre

Sensitive crome felger eller tøff gammel møkk. Vi har felgsyrer til en hver felg og til alle problemer.

Vis: Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
Produsent: Koch Chemie
Alkalisk felgrengjøringsmiddel formulert for å effektivt løse opp og fjerne forurensning på felger og dekksider. Meget anvendelig og kostnadseffektivt produkt for vedlikeholdsvask som er trygg å bruke på alle lakkerte felger. Siden dette er et alkali..
549 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Felgenblitz 10L Syrefri relgrengjøringsmiddel med metallpartikkelfjerner   Effektiv pH-nøytral felgrengjøringsmiddel formulert for å aktivt reagere og løse opp jern- og metallpartikler, flyverust og annen tilsmussing på felger samtidig ..
1.100 kr,-
Felgenblitz 5L Syrefri relgrengjøringsmiddel med metallpartikkelfjerner   Effektiv pH-nøytral felgrengjøringsmiddel formulert for å aktivt reagere og løse opp jern- og metallpartikler, flyverust og annen tilsmussing på felger samtidig s..
699 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Felgenreiniger extrem Felgrengjøringsmiddel syrebasert Syrebasert spesialrengjøringsmiddel formulert for å fjerne svært hardnakket forurensning, fastbrent bremsestøv, asfalt og andre uorganiske urenheter på felger svært raskt og effektiv. &..
790 kr,- BESTILLINGSVARE
Produsent: Koch Chemie
Konsentrert rengjøringsmiddel for felger   Alkalisk rengjøringsmiddel formulert for å effektivt løse opp og fjerne forurensning på eksteriør, felger og dekksider. Meget anvendelig og kostnadseffektivt produkt for vedlikeholdsvask. Siden pr..
2.399 kr,- BESTILLINGSVARE
Produsent: Koch Chemie
Reactive Wheel Cleaner 750 ml Syrefri relgrengjøringsmiddel med metallpartikkelfjerner   Effektiv pH-nøytral felgrengjøringsmiddel formulert for å aktivt reagere og løse opp jern- og metallpartikler, flyverust og annen tilsmussing på fe..
279 kr,-
×
×
×
×
×
×
×