car-spa youtube bilpleie

Gummi/Plastikk

Er du ute etter matt eller blank finish på plasten? Vi har produkter med forskjellig varihet og forskjellige typer glanseffekt. Her finner du også et utvalg av silikonfrie produkter.
Vis: Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
Produsent: Pomponazzi
Forsegling til lakk, plast, glass, gummi - Balsoo Multi-Purpose Unikt produkt fra den Koreanske produsenten Pomponazzi. Forsegler og beskytter lakk, glass, skinn, plast, gummi uten å missfarge slik som vanlig polish gjør(skinn og vinyl blir n..
875 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Rimelig gummifornyer til dekk, plast, lister og liknende deler Det effektive pleieproduktet for rask pleie og konservering av alle dekk-, gummi- og kunststoffdelen utvendig. Med fargeoppfriskende, silkematt glans. Med Daimler-godkjennelse. Ved hj..
1.125 kr,- BESTILLINGSVARE
Produsent: Koch Chemie
Basert på 1 anmeldelser.
Motorkonservering - spray på våt nyvasket motor og finishtørk når den er tørr. Motorkonserverer med naturlig glans for gummislanger, og motor på personbiler, nyttekjøretøyer osv. med behagelig duft. De delene som er behandlet for ti..
750 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Vinylpleie utvendig Pleier og beskytter alle kunststoffdeler på utsiden (lister, gummi, dekk, osv.). De behandlete delene får tilbake sitt opprinnelige utseende og beskyttes mot skadelige miljøpåvirkninger. Premiumproduktet fra den profesjonelle k..
249 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Basert på 1 anmeldelser.
Premiumprodukt - Utvendig/innvendig fornying av gummi og plastik   Silikonfritt premiumprodukt innen området kunststoffpleiemidler. Pleier og konserverer i måneder og er ekstremt UV-stabilt. Delene som skal behandling får sitt opprinnel..
225 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Gummi og dekkfornyer til utvendig bruk Gummi og plastfornyer med høy kvalitet og lang varighet.Høyt innhold av voks og silikon sikrer lang varighet på gummi utvendig plast deler etter påføring med Ps9. Beskytter, konserverer og behandler over..
200 kr,-
×
×
×
×
×
×
×