car-spa youtube bilpleie

Gulv / Verksted

Her finner du nøye utvalgte produkter som er laget med forkus på miljø, effektivitet og økonomi. Alle våre såper for gulv og verksted er konsentrater, slik at du som kunde ikke betaler for vann! Dersom du er stor forbruker, ta gjerne kontakt med oss direkte for en

Vis: Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
Produsent: Koch Chemie
Rengjøringsmiddel for verksted og industri Konsentrert, alkalisk rengjøringsmiddel for fjerning av alvorlige forurensninger, smuss, olje og fett. Ideelt for rengjøring av verksted, industri, gulv, motor og nyttekjøretøy (chassis, felger, presenninge..
890 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Rengjøringsmiddel for industrigulv Konsentrert, mildt alkalisk rengjøringsmiddel for manuell rengjøring av alle gulvoverflater. Produktet er spesielt formulert for å effektivt løse opp og rengjøre industrigulv for smuss, olje og annen forurensning. ..
850 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Økonomisk håndvask såpe for grundig, hudvennlig og rask rengjøring av lett til middels tilsmusning. Ideell for hjem, kontor og industri. Ingredienser er basert på grønnsaker og kokosolje, med en ettersmøring effekt. Dermatologisk testet og pH-nøytral..
90 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Syrebasert felgrengjøringsmiddel (til profesjonelt bruk) Konsentrert syrebasert rengjøringsmiddel med ekstrem rengjøringsevne. På grunn av produktets effektive rengjøringsevne er det spesielt godt egnet for berøringsfri rengjøring av svært hardnakke..
945 kr,- BESTILLINGSVARE
Produsent: Koch Chemie
Basert på 2 anmeldelser.
Universalrengjøringsmiddel / forvask Konsentrert alkalisk universalrengjøringsmiddel. Ideelt til alle typer rengjøringsformål og fjerner selv de mest hardnakkede forurensinger og smuss. Spesielle ingredienser sikrer høy materialkompatibilitet med he..
199 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Basert på 1 anmeldelser.
Alkalisk rengjøringsmiddel, forvask Konsentrert, alkalisk rengjøringsmiddel med skummende effekt. Spesielt godt egnet for skånsom, berøringsfri forhåndsrengjøring av tilsmussede kjøretøy og overflater grunnet produktets ekstreme rengjøringsegenskape..
2.349 kr,-
×
×
×
×
×
×
×