car-spa youtube bilpleie

Gulv / Verksted

Her finner du nøye utvalgte produkter som er laget med forkus på miljø, effektivitet og økonomi. Alle våre såper for gulv og verksted er konsentrater, slik at du som kunde ikke betaler for vann! Dersom du er stor forbruker, ta gjerne kontakt med oss direkte for en

Vis: Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
Produsent: Koch Chemie
Copo Star Rengjøringsmiddel for verksted- og industri Konsentrert, alkalisk rengjøringsmiddel for fjerning av alvorlige forurensninger, smuss, olje og fett. Ideelt for rengjøring av verkstedgulv, industri, motor og nyttekjøretøy (chassis, felge..
690 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Cosmo-Clean Rengjøringsmiddel for industrigulv Konsentrert, mildt alkalisk rengjøringsmiddel for manuell rengjøring av alle gulvoverflater. Produktet er spesielt formulert for å effektivt løse opp og rengjøre industrigulv for smuss, olje og ann..
570 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Økonomisk håndvask såpe for grundig, hudvennlig og rask rengjøring av lett til middels tilsmusning. Ideell for hjem, kontor og industri. Ingredienser er basert på grønnsaker og kokosolje, med en ettersmøring effekt. pH nøytral og dermatologisk..
90 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Felgenreiniger extrem Felgrengjøringsmiddel syrebasert Syrebasert spesialrengjøringsmiddel formulert for å fjerne svært hardnakket forurensning, fastbrent bremsestøv, asfalt og andre uorganiske urenheter på felger svært raskt og effektiv. &..
790 kr,- BESTILLINGSVARE
Produsent: Koch Chemie
Basert på 2 anmeldelser.
Green Star Universalrengjøringsmiddel Alkalisk universalrengjøringsmiddel som effektivt løser opp alle typer forurensning og smuss. Ideelt for rengjøring av alle overflater – personbiler, camping- og nyttekjøretøy, interiør, motor, industrigulv..
149 kr,-
Produsent: Koch Chemie
Basert på 1 anmeldelser.
Vorreiniger B Forvasksåpe Alkalisk forvasksåpe med høy rengjøringsevne og skummende effekt. Vorreiniger B er formulert for å effektivt løse opp alle typer forurensning, smuss og partikler. Ideelt som forvasksåpe i skumkanon eller lavtrykkskanne..
2.250 kr,- BESTILLINGSVARE
×
×
×
×
×
×
×