Desinfiser kjøretøyet ditt

God hygiene er viktig

I disse corona-tider anbefaler helsemyndighetene regelmessig håndvask i kombinasjon med andre tiltak. Virus kan akkumuleres i kjøretøy, f. eks i air condition-anlegget hvor de kan sirkuleres rundt.

Koch-Chemie KC-Refresher

I kombinasjon med KC-Refresher Fluid kan
KC-Refresher hjelpe med desinfisering av
interiør og klimaanlegg, for å fjerne
bakterier og virus. Desinfeksjonsevnen til
KC-Refresher ble testet i 2014 av Institute of
Biochemistry at the University of Mannheim.
Prof. Dr. Lasse Greiner, testansvarlig, så at en
betydelig reduksjon av bakterier, samt
99.994% reduksjon i produksjonen av nye
bakterier kunne bevises*. Det er ingen
spesifikke studier på effekten mot Covid-19
eller andre virus. Koch-Chemie anbefaler
derfor ytterligere overflatedesinfeksjon.

Enkel i bruk

KC-Refresher er en innovativ løsning fra et Tysk selskap, som muliggjør varig ødeleggelse av lukter i et kjøretøys interiør samt andre rom. Dette gjøres med en ufarlig spesialvæske, uten bruk av ozon. Den parallelle desinfeksjonseffekten kan hjelpe med reduksjon av covid-19 spredning.

Koch-Chemie har rettigheter til salget av denne maskinen i bilbransjen, og vil derfor anbefale denne spesielt for leiebilfirmaer, bilflåter, taxier etc. KC-Refresher kan også brukes i små rom, og hvis nødvendig kan behandling gjentaes 2-3 ganger fra forskjellige steder i rommet.

Maskinen er enkel i bruk. I løpet av 20 minutter fordampes ca. 100ml av KC-Refresher til en fin tåke, som penetrerer enhver krik og krok – spesielt i klimaanlegg og air condition-fordamperen. Den fjerner dermed de sterkeste luktene, og desinfiserer samtidig. På grunn av kombinasjonen med aktive ingredienser og og varm tåke er behandlingen uavhengig av temperatur og fuktighet. Kjøretøyet kan brukes som vanlig umiddelbart etter behandling.

Vær klar over at KC-Refresher ikke kan brukes i stedet for håndvask og redusert sosial kontakt, men at den i tillegg til andre metoder kan være med å begrense smittespredningen til en viss grad.

*Referanse: Faculty for Biotechnology, Institute of Biochemistry and Steinbeiss-Transferzentrum at the University of Mannheim (Ed.): Zwischenbericht zur Desinfektionswirkung von Verdampferlösungen. Mannheim 2014.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *