Polering er en viktig del av vedlikeholdet for å bevare lakkens naturlige finish, heve glansen, fjerne riper og annen bruksslitasje. Spesielt ved mørke fargenyanser blir riper og slitasje lett synlig. Dette kan vi gjøre noe med!

En besiktelse av bilen er viktig før vi starter. Ved bruk av en inspeksjonslampe og lakkdybdemåler undersøke vi lakkens kvalitet, tykkelse og orginalitet. Med en god lampe kan vi avdekke riper og skader som normalt er usynlig for det blotte øyet. Videre gir vi deg en tilbakemelding på lakkens tilstand og tilpasser riktig tjeneste til behov.

Dersom det er behov for ripefjerning utføres dette med et permanent resultat slik at lakken vil fremstå som ny. Dette sikrer at ripene ikke vil komme tilbake etter noen vask.

Lakkorrigering er en tidskrevende prosess og ved dårlig utførelse kan det medføre at lakkens utseende og finish blir dårligere enn utgangspunktet. De vanligste årsakene til at korrigering av lakken må gjennomføres skyldes mekanisk slitasje fra feil vaskerutiner, fuglemøkk, aggressive kjemikalier, miljøpåvirkninger, feil polering eller andre ytre påvirkninger. 

Se eksempler før og etter lakkorrigering her:

bli kontaktet