Keramisk forsegling

Vår beskyttelsesvest for overflaten blir enda bedre. Med den nye oppskriften av Ceramic Allround forbedrer vi vår keramiske forsegling i en nøkkelproduktegenskap: Flash-off tid og dermed enklere behandling.

Egenskapene til Ceramic Allround C0.02

  • Holdbar beskyttelse i 20 – 24 måneder.
  • Når to strøk påføres, øker levetiden til 26 – 30 måneder.
  • Glatt, hydrofobisk overflate med god dråpeeffekt.
  • Reflekterende overflate selv etter bruk av syre og alkaliske midler.
  • Gjør vedlikehold av bilens lakk mye enklere ved at skitt og forurensninger ikke fester seg like lett.
  • Beskytter overflaten mot UV-stråler, veisalt, fugleskitt, insekter og rust.
  • Beskytter klarlakken mot produkter med en pH-verdi mellom 5 og 12.

Hvorfor bruke keramisk beskyttelse?

Ubehandlet lakk har i utgangspunktet ikke en glatt overflate. Dette resulterer i at lys reflekteres i forskjellige vinkler. For å gi lakken bedre motstandsdyktighet mot ytre påvirkning og en økning i glans, må lakken bearbeides før det påføres en keramisk beskyttelse.

Ubehandlet lakk har en ruglete overflate. Lys reflekteres dårlig, og skitt fester seg relativt enkelt.

Etter maskinpolering får man en glattere overflate, som reflekterer lys mer optimalt og gir et grunnlag for å legge beskyttelse

Etter keramisk forsegling har lakken et ekstra lag med beskyttelse som sørger for glans og enklere vedlikehold!

Keramisk lakkforsegling

En keramisk lakkforsegling er ofte ett krevende produkt å påføre, og krever ikek bare riktig forberedelse av overflatene, men også nøye påføring. For profesjonelle er derfor en keramisk forsegling en tidkrevende tjeneste. Med vår nye Ceramic Allround C0.02 tilbyr vi nå våre profjesjonelle kunder en betydelig fordel i behandlingen av en keramisk lakkforsegling: en flash-tid på ca 8 minutter.

Bruksanvisning

1. Sørg for at kjøretøyet er vasket og rengjort grundig med kjemi og eventuelt clay før poleringsprosessen starter. Det er viktig med helt rene overflater.

2. Ved behov korrigeres lakken med Heavy Cut H9.02 eller Fine Cut F6.01. Vi anbefaler alltid et finsteg med Micro Cut M3.02 for å fjerne oksidering, hologrammer og for å sørge for maksimal glans.

3. Tørk over alle overflater med en ren mikrofiberklut, dynket/fuktet med silikon og voksfjerner (Silicon- og Wachsentferner), samtidig som du med den andre hånda bruker en annen helt tørr mikrofiberklut til å fjerne restene av silikonfjerneren.

4. Legg en klut over «applikatorklossen». Drypp Ceramic Allround C0.02 over hele kluten og påfør lakkens overflate. Påføringen gjøres i to overlappende «lag» (to vannrette og to loddrette). La produktet ligge i ca 8 minutter før du tørker av med den tilhørende mikrofiberkluten. Fjern først det overskytende, før du polerer med en ny klut i sirkulærer bevegelser uten bruk av kraft.

Ønsker du mer informasjon om sertifisering? Ta kontakt!