Bilvask i Oslo

Vi bryr oss om detaljene

En vanlig utfordring ved rengjøring av bil i bilvaskeanlegg er mekanisk fremprovosering av riper. Ved feil vaskerutiner, maskinvask eller utilstrekkelig rengjøring oppstår riper og bruksslitasje på lakken. Dette forårsaker at lakken mister sin naturlige dybde og glans. Hos oss er det annerledes! 

Hos oss kan du være sikker på at bilen din behandles med lidenskap og respekt for faget. Vi har utviklet en skånsom flerstegs vaskeprosedyre som opprettholder lakkens naturlige glans uten at riper dannes. Med et øye for detaljer jobber vi for å levere et sluttresultat over din forventing.

 

Våre vasketjenester

Vårt enkleste alternativ for rengjøring av bilen. Bilen rengjøres skånsomt med skumsåpe etterfulgt av manuell håndvask. Tjenesten tar 45-60 minutter.

Premium vask inkluderer petrokjemisk avfetting, manuell rengjøring av felger og påføring av langtids- virkende våtvoks for økt glans og hydrofobisk effekt.

Utvendig/innvendig fra 1600,- Utvendig fra 950,- Premium 350,- Rutevask 450,-

Har du behov for en mer grundig vask tilbys detaljert rengjøring av interiør og eksteriør. Tjenesten tar opp til 3 timer å utføre og forhåndsbestilles. Ta kontakt for booking av time!

Pris fra 3200,-

Har bilen din behov for rens eller ønsker du tilbake nybilfølelsen? Vi utfører innvendig rens som gjenopptar interiørets naturlige finish. Skinn blir rengjort med dedikerte pleieprodukter som tilfører næring og opprettholder skinnets mykhet.

Innvendig rens må forhåndsbestilles. Ta kontakt for booking av time!

Pris fra 6300,- Luktfjerning fra 2700,-