Et rent interiør byr på en god kjøreopplevelse

Regelmessig rengjøring av interiøret anbefales for å ivareta et innbydende miljø og motvirke slitasje. Vi benytter skånsomme rengjøringsprodukter som gjenopptar og bevarer interiørets naturlige utførelse. Etter rengjøring anbefaler vi å konservere overflatene mot bruk, slitasje og misfarging.

I tillegg til å være spesialister på interiør utfører vi reparasjon av interiørskader. Dette gjør oss unike ved å tilby komplette tjenester innen pleie, vedlikehold og reparasjon av interiør! 

Hos oss kan du være sikker på at bilen din behandles med lidenskap for faget.

Vi bryr oss om detaljene!

Våre tjenester for interiør

Pleie og vedlikehold

Skinnbehandling

Reparasjon

Innvendig rens

Savner du følelsen av nybil? Da kan vi tilby innvendig kjemisk rens. Dette er en detaljert rens for å få tilbake interiørets opprinnelige utførelse og finish. Dedikerte pleie- og vedlikeholdsprodukter benyttes for å sikre skånsom behandling. Dette bidrar til at skinnets mykhet og følelse bevares samtidig som ernæring tilføres.

Anbefalt for: Middels til svært skittent interiør, gjerne hvor det er lenge siden sist vask.

Etter alle interiørdetaljer er grundig rengjort anbefaler vi å konservere alle overflater mot videre bruk. Dette vil opprettholde og beskytte skinn og tekstiler mot slitasje, misfarging og famling.

Rens fra 6300,-

Reparasjon av interiør

Skader eller slitasje påvirker bilens helhetlige utseende og inntrykk. Ved bruk av Colourlock sitt reparasjonssystem kan vi utføre smarte reparasjoner av skinn, vinyl og plaststruktur!

Dette er en kostnadseffektiv reparasjonsmetode uten at originale deler må byttes som kan resultere i en svært kostbar reparasjon.

Typiske reparasjoner for interiør:

 • Rifter, hakk eller pressmerker i sete, dashbord eller dørhåndtak
 • Reparasjon av skader etter innbrudd, hærverk eller uhell
 • Oppfarging av slitasjeskader på feks sidevangen eller ratt
Les mer om Smart Repair

Skinnbehandling

Forebyggende vedlikehold er essensielt for å forlenge skinnets levetid. Ved utilstrekkelig vedlikehold eller rengjøring kan skinn tørke ut, miste sin naturlige mykhet eller falme. Dette kan forårsake permanente skader som sprekker, krakelering og ødelagt struktur. 

Vi er spesialister på skinn og tilbyr en rekke tjenester for pleie, restaurering og farging av skinn. 

Finner du ikke tjenesten du er etter – ta kontakt så hjelper vi deg!

Rens av skinn

Skånsomt rengjøring av alle skinnoverflater med pleieprodukter fra Colourlock. Fjerner effektivt forurensing og misfarging på skinnets overflate.

 • Rens med Colourlock pleieprodukter
 • Gjenoppretter skinnets utførelse
 • Forurensning og misfarging fjernes
 • Tilføring av ernæring

fra 3200,- 

Rens og beskyttelse

Skånsom rengjøring og konservering av alle skinnoverflater med pleieprodukter fra Colourlock. Motvirker slitasjeskader og misfarging fra klær.

 • Rens med Colourlock pleieprodukter
 • Gjenoppretter skinnets utførelse
 • Forurensning og misfarging fjernes
 • Forsegles med Leather Shield

fra 5200,- 

Reparasjon av interiør

Vi utfører reparasjoner av en rekke interiørskader uansett størrelse. Ved hjelp av Colourlock sitt reparasjonssystem er vi i stand til å utføre smarte reparasjoner uten at originale deler eller skinn må byttes.

Med øye for detaljer utfører vi en rekke profesjonelle reparasjoner med et varig resultat.

Typiske reparasjoner for interiør:

 • Rifter, hakk eller pressmerker i sete, dashbord eller dørhåndtak.
 • Reparasjon av skader etter innbrudd, hærverk eller uhell.
 • Oppfarging av slitasjeskader på feks sidevangen eller ratt.

Restaurering av interiør

Bærer interiøret preg av mange år med bruk, slitasje og falming grunnet manglende vedlikehold? Vi er i stand til å utføre restaurering og reparasjon for å gjenopprette interiørets utførelse og finish. 

Ingen restaureringsprosjekter er like. Vi anbefaler deg å ta direkte kontakt med oss ved restaureringsprosjekter så kan vi tilpasse riktig tjeneste til ditt ønske og behov. En god beskrivelse er viktig for at vi skal gi deg vår beste anbefaling på reparasjonsmetode.

Fyll ut kontaktskjema nedenfor så tar vi kontakt med deg!

 

Kontakt oss for et pristilbud