Car-Spa og Koch-Chemie

Vi i Car-Spa har siden 2014 hatt agenturet på Koch-Chemie. De siste årene har vi sett en stor økning i etterspørselen av kvalitetsprodukter og ikke minst kompetanse i bransjen. Vi kan i tett samarbeid med en av verdens største produsenter av bilpleiekjemi tilby deg produkter til alle formål.

Fra verksted til premium-merke

I 1968 startet Hans Koch utvikling og produksjon av kjemi i verkstedet sitt. Han var ikke fornøyd med kvaliteten på bilpleieproduktene som allerede var på markedet, og tenkte at det måtte kunne gjøres bedre.

Med sin bakgrunn som møbelsnekker hadde han et unikt øye for overflater og finish. Kjemien han utviklet var av tilsvarende kvalitet, og den ble fort godkjent av ekspertene – industrien. I løpet av de neste årene vokste det frem et selskap som satte standarder i kjemibransjen og innen vaskekjemi, bilpleie, industri og rengjøring av gulv.

Perfeksjon og en lidenskap for detaljer

Gjennom kontinuerlig utvikling over flere tiår med forskning, utvikling og produksjon er Koch-Chemie en ledende produsent av vaske og pleieprodukter for bilindustrien. Velkjente merker som Mercedes-Benz, BMW og VW har testet våre produkter og godkjent de for global bruk. 

Produktsystem

Som totalleverandør av kjemi er det viktig med et godt system.

Produktsystemet viser alle kjemien, med fargekode for produktkategori samt en unik forkortelse for hvert produkt.

Produktene er er delt inn i ti hovedkategorier for enkel identifisering. ved å se på fargen kan man si noe om bruksområdet og typen kjemi som ligger til grunn. Forkortelsen forteller deg nøyaktig hvilket produkt det er snakk om.

Disse unike trekkene finner du igjen på selve produktet, kataloger og nettsider.

Referanser

Koch-Chemie har gjennom mange års tett samarbeid utviklet og produsert mange produkter spesielt for våre kunde i bilindustrien. Med sine strenge krav til effektivitet og konkurransedyktige priser, samt miljø er vi veldig stolte av dette samarbeidet. Vi etterstreber den høyeste kvalitet og miljøbevissthet med våre produkter.

bli kontaktet