Koch Chemie - Excellence for Experts

Siden 1968 har Koch-Chemie utviklet egenproduserte bilpleieprodukter i Tyskland. Med et øye for detaljer og et mål om perfeksjon hadde grunnlegger Hans Koch ambisjoner om å utvikle et komplett produktsystem for å oppnå de beste resultatene.

Produktsystem tilpasset ekspertenes krav

Etter 50 år med forskning, utvikling og produksjon er Koch-Chemie i dag en av de ledende produsentene av et komplett produktsystem tilpasset ekspertenes behov. Produktsystemet er organisert i 10 grupper. Hver produktgruppe representerer en unik farge for rask orientering uten å forveksle produkter.

Produsent med fokus på miljø

Som en av verdens største produsenter på bilpleieprodukter er det mange måter vi kan bidra til en bærekraftig utvikling. Alle våre produkter er sertifisert i henhold til globale miljøvernspesifikasjoner, tilpasset for å være miljøvennlig og lett biologisk nedbrytbare. Med Koch-Chemie kan du være sikker på at du bidrar til å redusere fremtidens fotavtrykk samtidig som du oppnår optimale resultater.

Av eksperter for eksperter

Som markedsleder innen bilpleie kan du være sikker på at vi leverer et assortment som imøtekommer profesjonelles krav til konkurransedyktige priser. Gjennom tett samarbeid med verdens ledende bilprodusenter er Koch-Chemie offisielt godkjent av bilmerker som Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen, Porsche og BMW.

Godkjenninger

Som leverandør til premium-bilprodusenter som Mercedes‑Benz, BMW, VW og Audi, oppfyller Koch‑Chemie de høyeste standarder for kvalitet og miljøsikkerhet. Våre produkter har blitt brukt entusiastisk i mer enn 40 år i utallige filialer og bilforhandlere i tillegg til bilfabrikkene.

Vi søker samarbeidspartnere!

Ønsker du å bli forhandler av markedets mest fullverdige bilpleieassortiment fra Koch-Chemie? Som forhandler har du en unik mulighet til å tilby dine kunder kvalitetsprodukter med godkjenning. 

Fyll ut skjemaet så hører du fra oss om kort tid.