Endelig har det kommet parfymer til bil som ikke går på kompromiss av design!

Vinove lager eksklusive parfymer for bilen med fokus på design, varighet og kvalitet. Med Vinove får du franske parfymedufter nøysomt satt sammen for å komplementere kundens personlighet og smak.

Sikkerhet

VINOVE bilparfyme festes i bilens luftventiler og er helt trygt for bilens interiør.

Italiensk Design

Den edle formen til VINOVE bilparfymer går i stil med moderne biler.

unike dufter

Et utvalg franske dufter som komplementerer din personlighet og smak

Langvarig lukt

VINOVE har en holdbarhet opptil 90 dager etter åpning med utskiftbar refil.

VINOVE ORIGINAL

Vinove Original er for deg med øye for design. Produktet sklir rett inn i enhver bil med sitt eksklusive inntrykk og fås i 6 forskjellige typer: sort høyglans, hvit og børstet aluminium – I tillegg til den eksklusive Prestige Wood-serien laget av ekte treverk.

VINOVE REGULAR

Vinove Regular har det samme designuttrykket som Original i en enklere utgave uten de eksklusive materialene. Produktet er for deg som foretrekker et minimalistisk og prisgunstig produkt med de samme kvalitetene.

DUFTER SOM PASSER ALLE

Med 15 unike dufter finner du garantert en lukt som komplementerer din personlighet og smak. Alle duftene er nøye utvalg og satt sammen av franske parfymespesialister. Vinove er ikke laget for å kamuflere vond lukt, men for å tilføre bilens kupe en behagelig og subtil duft. Inneholder ingen allergener.

Med smarte luktprøver på etikettene kan du enkelt lukte deg frem til din favoritt!

VINOVE REFIL

Når du har investert i Vinove Original eller Regular kan du enkelt bytte til en ny lukt eller fortsette med din favoritt. Alle de 15 unike duftene er tilgjengelig som refill som varer opptil 90 dager etter åpning.

Vil du bli forhandler av Vinove?

Driver du med bilrekvisita, bilpleie, bensinstasjon eller annen virksomhet hvor kundene dine kommer med bil er vi interessert i deg! Vi er på jakt etter nye salgsledd i hele Norge. Som forhandler har du en unik mulighet til å tilby kvalitetsparfyme med gode salgsbetingelser.

Fyll ut skjemaet nedenfor så hører du fra oss om kort tid.

Last ned vår katalog for å mer info om Vinove til din butikk

Last ned katalog

Eksempler på Vinove i butikk

Utstilling hos Toyota Sarpsborg