Endelig har det kommet parfymer til bil som ikke går på kompromiss av design!

 

Vinove lager eksklusive parfymer for med fokus på design, varighet og kvalitet. Med 15 unike lukter finner du garantert en lukt som du liker. Alle duftene er nøye utvalg og satt sammen av franske parfymespesialister.

Sortiment

Vinove har et unikt sortiment av parfymedufter for alle og enhver med mulighet for refill.

Se våre produkter

Videresalg

Som forhandler har du en unik mulighet til å tilby dine kunder Vinove gode salgsbetingelser.

Bli forhandler

Vinove kan hjelpe deg med å bygge eget merkevare og kan levere privat label på vårt sortiment.

Les mer

Vinove Original

Vinove Original er for deg med øye for design. Produktet sklir rett inn i enhver bil med sitt eksklusive inntrykk og fås i 6 forskjellige typer: sort høyglans, hvit og børstet aluminium – I tillegg til den eksklusive Prestige Wood-serien laget av ekte treverk.

Original – for deg med øye for detaljer!

Vinove Regular

Vinove Regular har det samme designuttrykket som Original i en enklere utgave uten de eksklusive materialene. Produktet er for deg som foretrekker et prisgunstig produkt med de samme kvalitene.

Regular – vår minimalitiske modell med fokus på kvalitet og lukt.

DUFTER SOM PASSER ALLE

Med 15 unike dufter finner du garantert en lukt som komplementerer din personlighet og smak. Alle duftene er nøye utvalg og satt sammen av franske parfymespesialister. Vinove er ikke laget for å kamuflere vond lukt, men for å tilføre bilens kupe en behagelig og subtil duft. Inneholder ingen allergener.

Med smarte luktprøver på etikettene kan du enkelt lukte deg frem til din favoritt!

Vinove Vinner

Med Vinner får du de samme 15 unike luktene i en ny og lekker form. Produktet kan både monteres og henges som byr på flere muligheter for plassering. Vinner er den rimeligste modellen fra Vinove, men gir deg den samme holdbarheten opptil 90 dager.

Testvinner blant tilsvarende produkter. Gir mye god lukt for pengene!

Private label

Har du et ønske om økt synlighet og oppmerksomhet av egen merkevare? Vi kan levere Vinove med valgfri logo tilpasset dine kunders behov. Velg mellom 15 av våre unike parfymedufter med front i sort, hvit, sølv eller treverk. Minimumsordre (MOQ) fra 300 enheter. 

Se eksempler på design nedenfor.

Ta kontakt for pristilbud

Bli forhandler

Vil du bli tilby dine kunder unike parfymedufter?

Vi er på jakt etter nye salgsledd i hele Norge. Driver du med bilrekvisita, bilpleie, bensinstasjon eller annen virksomhet hvor kundene dine kommer med bil er vi interessert i deg! Som forhandler av Vinove har du en unik mulighet til å tilby kvalitetsparfyme med gode salgsbetingelser.

Fyll ut skjemaet nedenfor så hører du fra oss om kort tid.


    [cf7sr-simple-recaptcha]