Lakkforsegling

En lakkforsegling gir en overflatebeskyttelse som opprettholder glans, motvirker slitasje og gjør bilvedlikeholdet lettere.

Hva er lakkforsegling?

Hvis du ønsker å opprettholde bilens naturlige glans og dybde er en lakkforsegling for deg. En lakkforsegling danner en sterk, kjemisk overflatebinding som endrer lakkens overflatespenning og sikrer en utmerket hydrofobisk effekt. Dermed oppnår lakken en vedvarende overflatebeskyttelse som gir vannavvisende egenskaper. Dette gir en overlegen motstandsdyktighet mot forurensning, UV-stråling, miljøpåvirkninger og sterke kjemikalier samtidig som glans og fargedybde opprettholdes.

Forutsatt at bilvedlikeholdet er godt og behandlingen vedlikeholdes regelmessig i form av korrekte vaskerutiner vil du ha en lakkbeskyttelse som vil gi deg glede i mange år.

Våre alterantiver

Keramisk lakkforsegling

Alterantivet for deg som ønsker det beste. Etterlater en superhydrofobisk glass coating med overlegen beskyttelse. Holdbarhet opp til 3 år.

Hva er coating?

Synetisk lakkforsegling

Syntetisk sealer fra Koch-Chemie. 1K-Nano binder seg til lakkoverflaten og gir en reaktiv beskyttelse mot forurensning opp til 12 mnd.

Les mer

Paint Protection Film

Beskyttelsesfilm fra XPEL gir lakken den ekstra beskyttelsen utover hva en lakkforsegling har evne til å motvirke.

Våre løsninger

Keramisk lakkforsegling

Ønsker du en glans på din bil som varer og varer? Den unike sammensetningen legges på lakkoverflaten og etterlater en langvarig overflatebeskyttelse En slik behandling vil gjøre bilen mye enklere å rengjøre, samtidig som den beskytter lakken mot UV-stråling, veisalt, insekter og rustpartikler. Ceramic Allround C0.02 er i sin helhet utviklet i Koch-Chemie sine egne laboratorier og er et resultat av mange og grundige tester, både i laboratoriet og ute i den virkelige verden.

Behandlingen vil forbedre resultatet etter polering, gir utmerket glans og forenkler bilvedlikeholder. Forventet holdbarhet er opptil 2 år. Ved årlig rebehandling vil den vare og vare.

Vi er stolte av å endelig kunne tilby en Tyskprodusert keramisk forsegling til våre kunder.

Pris fra 10 000,-

Syntetisk lakkforsegling

Ønsker du fordelene av en lakkforsegling, men et kostnadseffektivt alternativ tilbyr vi nanobehandling fra Koch-Chemie. 1K Nano etterlater en høyglans  overflatbeskyttelse som binder seg til lakkoverflaten og gir en hydrofobisk, vannavvisende effekt opp til 12 måneder. Årlig vedlikeholdsbehandling er anbefalt for optimal beskyttelse og holdbarhet.

Pris fra 7000,-

lakkorrigering

Exclusive pakke

Den komplette løsning for deg som ønsker en helhetlig beskyttelse for eksteriør og interiør. Ved exclusive pakke blir alle bilens overflater rengjort og beskyttet. Du kan velge mellom keramisk lakkforsegling fra Koch-Chemie Ceramic Allround eller nanobehandling.

Pris fra 16 000,-

Enkel polering

Pris fra 5800,-

 • Detaljert utvendig vask
 • 1-stegs polering
 • Forsegling med voks

Forbedret polering

Pris fra 10.000,-

 • Detaljert utvendig vask
 • 2-stegs polering
 • Delvis lakkorrigering

Lakkorrigering

Pris fra 17.000,-

 • Detaljert utvendig vask
 • 3-stegs lakkorrigering og polering
 • Keramisk lakkforsegling

For en optimal opplevelse anbefaler vi å bestille en detaljert vask innvendig samtidig.

Paint Protection Film

Ønsker du optimal beskyttelse av bilen mot steinsprut, riper og bruksslitasje tilbyr beskyttelsesfilm (PPF) fra XPEL. Dette er en transparent film som gir lakken den ekstra beskyttelsen mot slitasje utover hva en lakkforsegling har evne til å motvirke.

XPEL Ultimate gir deg den beste beskyttelsen uten at lakkens naturlige glans og dybde påvirkes. For ekstra beskyttelse kan vi legge lakkforsegling for optimal beskyttelse og motstandsdyktighet. 

 • Selvhelbredende beskyttelsesfilm
 • Motvirker steinsprut, riper og bruksslitasje
 • Påvirker ikke lakkens naturlige glans og dybde
 • 10 års garanti

 

Våre pakkeløsninger

Vi tilbyr skreddersydde pakkeløsninger med hel eller delvis dekning.

PAKKE A

Wear & Tear

Pris fra 4 500,-

B- og C-stolper, innsteg i dører, lasteplan bagasjerom, tanklokk/ladeluke

PAKKE B

Full front med kanaler

Pris fra 30 000,-

Frontfanger, forskjermer, speil, panser, A-stolpe, kanaler, frontlykter

PAKKE C

Komplett bil – Alle lakkerte utvendige paneler

Pris fra 55 000,-

 • B- og C-stolper: Monteres ikke folie på disse hvis dem er i glass
 • Folie på frontlykter monteres på eiers risiko. Hos en del bilfabrikanter kan garantien på lyktene opphøre hvis det har vært montert folie på dem. Montering av folie på lykter gjør at de ikke er E-merket lengre, og i en teknisk kontroll og/eller ved PKK kan man få mangellapp på grunn av folie på lyktene.
 • Ved mindre folieringsjobber (som pakke A, eller ved foliering av bare kanaler) vaskes ikke hele bilens eksteriør.

Kontakt oss for et pristilbud