Lakkbeskyttelse

En lakkforsegling gir en overflatebeskyttelse som opprettholder glans, motvirker slitasje og gjør bilvedlikeholdet lettere.

Hva er en lakkforsegling?

Hvis du ønsker å opprettholde bilens naturlige glans og dybde er en lakkforsegling for deg. En lakkforsegling danner en sterk, kjemisk overflatebinding som endrer lakkens overflatespenning og sikrer en utmerket hydrofobisk effekt. Dermed oppnår lakken en vedvarende overflatebeskyttelse som gir vannavvisende egenskaper. Dette gir en overlegen motstandsdyktighet mot forurensning, UV-stråling, miljøpåvirkninger og sterke kjemikalier samtidig som glans og fargedybde opprettholdes.

Forutsatt at bilvedlikeholdet er godt og behandlingen vedlikeholdes regelmessig i form av korrekte vaskerutiner vil du ha en lakkbeskyttelse som vil gi deg glede i mange år.

Våre alterantiver

Keramisk lakkforsegling

Alterantivet for deg som ønsker det beste. Etterlater en superhydrofobisk glass coating med overlegen beskyttelse. Holdbarhet opp til 3 år.

Hva er coating?

Synetisk lakkforsegling

Syntetisk sealer fra Koch-Chemie. 1K-Nano binder seg til lakkoverflaten og gir en reaktiv beskyttelse mot forurensning opp til 12 mnd.

Les mer

Paint Protection Film

Beskyttelsesfilm fra XPEL gir lakken den ekstra beskyttelsen utover hva en lakkforsegling har evne til å motvirke.

Våre løsninger
Lakkbeskyttelse

Keramisk lakkforsegling

Ønsker du en unik glans på din bil som varer og varer? Da er Pomponazzi 880-xx produktet du er ute etter. Siden 2002 har Pomponazzi utviklet og produsert keramisk lakkforsegling og leverer i dag det siste innen moderne nanoteknologi. Den unike sammensetningen av quartz legges på lakkoverflaten og etterlater en langvarig overflatebeskyttelse. Overflatespenningen endres som gir en superhydrofobisk effekt.

Behandling vil forbedrer resultatet etter polering, gir utmerket glans og forenkler bilvedlikeholdet. Forventet holdbarhet opptil 3 år. Kan vedlikeholdes med Balsoo for optimal hydrofobisk effekt og varighet.

Pris fra 8500,-

Syntetisk lakkforsegling

Ønsker du fordelene av en lakkforsegling, men et kostnadseffektivt alternativ tilbyr vi nanobehandling fra Koch-Chemie. 1K Nano etterlater en høyglans  overflatbeskyttelse som binder seg til lakkoverflaten og gir en hydrofobisk, vannavvisende effekt opp til 12 måneder. Årlig vedlikeholdsbehandling er anbefalt for optimal beskyttelse og holdbarhet.

Pris fra 5500,-

lakkorrigering
Lakkbeskyttelse

Exclusive pakke

Den komplette løsning for deg som ønsker en helhetlig beskyttelse for eksteriør og interiør. Ved exclusive pakke blir alle bilens overflater rengjort og beskyttet. Du kan velge mellom keramisk lakkforsegling fra Pomponazzi eller nanobehandling.

Pris fra 12.500,-

Enkel polering

Pris fra 4500,-

 • Detaljert utvendig vask
 • 1-stegs polering
 • Forsegling med voks

Forbedret polering

Pris fra 10.000,-

 • Detaljert utvendig vask
 • 2-stegs polering
 • Delvis lakkorrigering

Lakkorrigering

Pris fra 17.000,-

 • Detaljert utvendig vask
 • 3-stegs lakkorrigering og polering
 • Keramisk lakkforsegling

Paint Protection Film

Ønsker du optimal beskyttelse av bilen mot steinsprut, riper og bruksslitasje tilbyr beskyttelsesfilm (PPF) fra XPEL. Dette er en transparent film som gir lakken den ekstra beskyttelsen mot slitasje utover hva en lakkforsegling har evne til å motvirke.

XPEL Ultimate gir deg den beste beskyttelsen uten at lakkens naturlige glans og dybde påvirkes. For ekstra beskyttelse kan vi legge lakkforsegling for optimal beskyttelse og motstandsdyktighet. 

 • Selvhelbredende beskyttelsesfilm
 • Motvirker steinsprut, riper og bruksslitasje
 • Påvirker ikke lakkens naturlige glans og dybde
 • 10 års garanti

 

Lakkbeskyttelse

Våre pakkeløsninger

Vi tilbyr skreddersydde pakkeløsninger med hel eller delvis dekning.

Lakkbeskyttelse

PAKKE A Heldekkende beskyttelse

Pris fra 26.000,-

Lakkbeskyttelse

PAKKE B Delvis frontbeskyttelse

Pris fra 11.000,-

Lakkbeskyttelse

PAKKE C Beskyttelse for utsatte områder

Pris fra 9000,-

Kontakt oss for et pristilbud