Keramisk forsegling

Et holdbart lag med keramisk forsegling som beskytter overflaten mot forurensninger. Det er hva den første keramiske forseglingen i Koch-Chemie sin portefølje lover. Med Ceramic Allround C0.01 kan vi nå tilby en keramisk forsegling av høy kvalitet – som enkelt beskytter overflaten. Keramisk forsegling vil gjøre renhold av ditt kjøretøy enklere.

Egenskapene til Ceramic Allround C0.01

  • Holdbar beskyttelse i 18 – 24 måneder.
  • Glatt, hydrofobisk overflate med god dråpeeffekt.
  • Reflekterende overflate selv etter bruk av syre og alkaliske midler.
  • Gjør vedlikehold av bilens lakk mye enklere ved at skitt og forurensninger ikke fester seg like lett.
  • Beskytter overflaten mot UV-stråler, veisalt, fugleskitt, insekter og rust.
  • Beskytter klarlakken mot produkter med en pH-verdi mellom 5 og 12.

Hvorfor bruke keramisk beskyttelse?

Ubehandlet lakk har i utgangspunktet ikke en glatt overflate. Dette resulterer i at lys reflekteres i forskjellige vinkler. For å gi lakken bedre motstandsdyktighet mot ytre påvirkning og en økning i glans, må lakken bearbeides før det påføres en keramisk beskyttelse.

Ubehandlet lakk har en ruglete overflate. Lys reflekteres dårlig, og skitt fester seg relativt enkelt.

Etter maskinpolering får man en glattere overflate, som reflekterer lys mer optimalt og gir et grunnlag for å legge beskyttelse

Etter keramisk forsegling har lakken et ekstra lag med beskyttelse som sørger for glans og enklere vedlikehold!

Keramisk lakkforsegling

Ceramic Allround C0.01 er vår mest effektive lakkbeskyttelse.

Den gir lakken en beskyttelseshinne som er effektiv og varig. Ceramic Allround C0.01 er Koch-Chemie sin første keramiske forsegling som beskytter overflaten på en enkel og effektiv måte. En slik behandling vil gjøre bilen mye enklere å rengjøre samtidig som den beskytter lakken mot UV-stråling, veisalt, insekter og rustpartikler. Ceramic Allround C0.01 er i sin helhet utviklet i Koch-Chemie sine egne laboratorier og er et resultat av mange og grundige tester, både i laboratoriet og ute i den virkelige verden.

Vi er stolte av å endelig kunne tilby en Tyskprodusert keramisk forsegling til våre profesjonelle kunder.

Bruksanvisning

1. Sørg for at kjøretøyet er vasket og rengjort grundig med kjemi og eventuelt clay før poleringsprosessen starter. Det er viktig med helt rene overflater.

2. Ved behov korrigeres lakken med Heavy Cut H9.01 eller Fine Cut F6.01. Vi anbefaler alltid et finsteg med Micro Cut M3.02 for å fjerne oksidering, hologrammer og for å sørge for maksimal glans.

3. Tørk over alle overflater med en ren mikrofiberklut, dynket/fuktet med silikon og voksfjerner (Silicon- og Wachsentferner), samtidig som du med den andre hånda bruker en annen helt tørr mikrofiberklut til å fjerne restene av silikonfjerneren.

4. Legg en klut over «applikatorklossen». Drypp Ceramic Allround C0.01 over hele kluten og påfør lakkens overflate. Påføringen gjøres i to overlappende «lag» (to vannrette og to loddrette). La produktet ligge i 1-2 minutter før du tørker av med den tilhørende mikrofiberkluten. Fjern først det overskytende, før du polerer med en ny klut i sirkulærer bevegelser uten bruk av kraft.

Ønsker du mer informasjon om sertifisering? Ta kontakt!

Bindende påmelding for sertifisering