COVID-19: Informasjon til våre kunder

Vi følger utviklingen av coronaviruset tett og forholder oss til retningslinjer og gjeldende anbefalinger fra FHI. Her har vi samlet informasjonen for at du som kunde kan være sikker på at vi jobber for å redusere smitterisikoen av COVID-19.

I dagens situasjon oppfordrer vi våre kunder til å ta kontakt med oss på mail eller telefon.

Vi holder normale åpningstider

Car Spa fortsetter driften som normalt, men tilpasser oss fortløpende de anbefalinger og krav som gis av myndighetene.

Håndhilsing unngås, men vi møter deg gjerne med et smil. Samtidig har vi iverksatt interne rutiner for å redusere smitterisikoen.

  • Økt fokus og strenge rutiner for regelmessig og grundig håndvask er iverksatt.
  • Overflater i butikk og kjøretøy blir grundig rengjort og desinfisert. Dette gjelder alle berøringsflater vi kommer i kontakt med som ratt, girkule, nøkler, bankterminal og dørhåntak etter hver bruk.

Vi bistår gjerne selskaper, offentlige virksomheter og private med råd om vask og desinfisering av overflater i bil. Kontakt oss for informasjon.

Desinfisering av kjøretøy

I disse coronatider anbefaler helsemyndighetene regelmessig håndvask i kombinasjon med andre tiltak for å redusere smitterisiko. Virus kan akkumuleres i kjøretøy, feks innvendig interiør og aircondition.

KC-Refresher kan redusere smitterisiko

Ved bruk av KC-Refresher og medfølgende Refresher-Fluid kan interiør og klimaanlegg i kjøretøy desinfiseres for å fjerne bakterier og virus. Desinfeksjonsevnen til KC-Refresher ble testet i 2014 av Institute of Biochemistry at the University of Mannheim. Prof. Dr. Lasse Greiner, testansvarlig og det ble observert en en betydelig reduksjon av bakterier, samt 99.994% reduksjon i produksjonen av nye bakterier kunne bevises.

Les blogginnlegget

Våre tjenester

Nedenfor finner du et utvalg av våre tjenester.

Polering og beskyttelse

Rens og desinfisering

Bilvask

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker et pristilbud på behandling til din bil?

Fyll ut skjemaet så hører du fra oss om kort tid.


    [cf7sr-simple-recaptcha]