fbpx

Desinfisering av kjøretøy med KC-Refresher

God hygiene er viktig

Regelmessig håndvask og desinfisering anbefales som et viktig tiltak for bekjempelse av COVID-19. Spredningen oppstår gjerne fra kontaktoverflater mellom person til person. I lys av dagens situasjon med coronavirus er det dermed viktig å begrense overlevelsen av bakterier og virus.

Ny innovasjon bekjemper COVID-19

Ved bruk av KC-Refresher og tilhørende Refresher-Fluid kan interiør og klimaanlegg i kjøretøy desinfiseres for å fjerne bakterier og virus. I en meget enkel prosess benyttes alkoholholdig fordampingsvæske som dekomponerer bakterier, virus og lukt raskt og effektivt. Produktets evne til å fordampe tillater perfekt fordeling og optimalt resultat selv for trange og utilgjengelige områder. Dette gir en umiddelbar og langvarig eliminering av ubehagelig lukt samtidig som det bidrar til bekjempelsen av COVID-19.

Dokumentert effekt mot virus og bakterier

Desinfeksjonsevnen for KC-Refresher har blitt testet og godkjent ved laboratorietester i Tyskland. Effekten prosessen har på innkapslede virus som COVID-19 er godkjent i henhold til standarden DIN EN 17272. Det ble påvist en reduksjon på 99.994 % i oppblomstring av mikroorganismer, bakterier og virus etter behandling.

*Referanse: Universität Mannheim, Zwischenbericht zur Desinfektionswirkung von Verdampferlösungen, 2014

Enkel i bruk

I løpet av et kort tidsintervall på 20 minutter fordampes ca 100 ml KC-Refresher til en fin tåke som penetrerer enhver krik og krok. Den fjerner dermed ubehagelig lukt og desinfiserer samtidig. På grunn av kombinasjonen med aktive ingredienser og og varm tåke er behandlingen uavhengig av temperatur og fuktighet. Kjøretøyet kan brukes som vanlig umiddelbart etter behandling.