fbpx

Spesialisten på felger: Vår keramiske forsegling

Vår keramiske forsegling for felger

Med vår nye keramiske forsegling spesielt for bruk på felger, Ceramic Rims Cr0.01, setter vi nye standarder innen felgbeskyttelse. Sammen med de innovative Application Pens sikrer Ceramic Rims Cr0.01 at selv detaljerte felger er beskyttet i minst én sesong og ikke blir skitne igjen så raskt.

Felger utsettes for tunge belastninger, f.eks. varme og smuss som bremsestøv. Vår nye Ceramic Rims Cr0.01 gir behandlede felger langsiktig beskyttelse mot ytre miljøpåvirkninger og tilsetninger som salt eller bremsestøv. Denne beskyttelsen holder felgen like fin som ny lenger. I tillegg gjør den veldig gode perleeffekten at vanndråper bare ruller av. Takket være de praktiske, lett-rengjørbare egenskapene kan felgene til og med rengjøres enkelt og skånsomt for hånd etter forsegling. Dette gjør at smuss kan fjernes fra felgen umiddelbart og uten anstrengelse.

Cr0.01 er det riktige valget for

  • Alle felger på biler, kommersielle kjøretøy, motorsykler, bobiler, campingvogner, osv.
  • Detailere som sjelden forsegler felger (den praktiske 30 ml flasken hjelper til med å unngå krystallisering)

Levetid: Opptil 12 måneder

Dobbel coating: Dobbel coating er mulig

Flash-off tid: 5-8 minutter, som tillater stressfri coating av flere felger og reduserer totalt antall arbeidssteg (coating, polering). Den komplette påføringsbeskrivelsen finnes på produktsiden.

Forbruk: 5-7 ml per felg

Vedlikeholdsinstruksjoner:

  • Rengjøring: Magic Wheel Cleaner
  • Etterbehandling: Hydro Foam Sealant (fortynning 1:50 – 1:150)
  • Topper: Spray Sealant eller Hand Wax W0.01

Felgbeskyttelsessett

Vårt Ceramic Rims Cr0.01 sett inneholder alt du trenger for profesjonell felgforsegling. I tillegg til flasken med keramisk forsegling inneholder pakken også Application Pens. Med de praktiske applikatorene med semsket belegg kan delikate områder på felger forsegles uten anstrengelse, og den myke skumkjernen tilpasser seg perfekt til konturer. Manualen inneholder all viktig informasjon om påføring. Med Ceramic Rims Cr0.01 sertifikatet kan du bekrefte for kundene dine at de har mottatt en original, høykvalitets Koch-Chemie keramisk forsegling. Kontrollplanen oppfordrer også kundene til å levere inn felgene sine for ny forsegling eller oppfriskning etter en sesong.

Ceramic Rims Set inneholder:

  • 808030 1x Ceramic Rims Cr0.01 (30ml)
  • 9998241 2x Application Pens
  • 9998265 2x Sertifikat Ceramic Rims Cr0.01
  • 9998266 1x Sett med Ceramic Body klistremerker
  • 9998264 Manual Ceramic Rims Cr0.01

Kjemien bak det

Behandling med Ceramic Rims Cr0.01 danner et tynt keramisk belegg på overflaten. Under påføring reagerer ingrediensene i den keramiske forsegligen med fuktigheten i omgivelsesluften, krystalliserer og danner en molekylær matrisestruktur som er stabil, svært motstandsdyktig og hard på lang sikt når den er helt tørket. I motsetning til vokser eller polisher, ligger ikke Ceramic Rims Cr0.01 bare på overflaten, men binder seg til den.