fbpx

Gjør syv til åtte: De fantastiske åtte

Vår nye Pro Drying Towel er det perfekte nye medlemmet for vårt håndklesystem.

Den ekstremt absorberende og lakkvennlige fiberblandingen til vårt nye Pro Drying Towel tørker lakkoverflaten raskt og effektivt. Fibrene består av 70 % polyester mikrofiber og 30 % polyamid mikrofiber. Den høye vekten på 950 g/m² sørger også for at håndkleet kan absorbere mye vann. På grunn av størrelsen på 50 x 80 cm tørkes selv store deler av kjøretøyet på kort tid.

Strekefri tørking, enkel polering eller jevn påføring – forskjellige kluter er nødvendig for ulike produkttyper og bruksområder. Med vårt KCX håndklesystem er det riktige håndkleet klart for enhver situasjon.

KCX allrounder towel

Godt egnet for alt arbeid innen profesjonell klargjøring av kjøretøy. Allrounder mikrofiberklut for innvendig og utvendig bruk.

Sammensetning: 80 % polyester mikrofiber + 20 % polyamid mikrofiber
Vekt i g/m²: 270
Konstruksjon: varpstrikket
Størrelse: 40 x 40 cm
Kantkant: avrundede hjørner

KCX pro allrounder towel

På grunn av sin høye absorpsjonskapasitet er den ideell for alt arbeid innen profesjonell klargjøring av kjøretøy. Mikrofiberpoleringsklut for standard poleringsmidler.

Sammensetning: 80 % polyester mikrofiber + 20 % polyamid mikrofiber
Vekt i g/m²: 315
Konstruksjon: varpstrikket
Størrelse: 40 x 40 cm
Kantkant: avrundede hjørner

KCX polish & sealing towel

Den ubestridte nr. 1 blant mikrofiberkluter med ulik struktur på begge sidene. Under ultralydskjæring virvles fibrene millioner av ganger i kanten, noe som gjør at den ikke frynser selv etter å ha blitt maskinvasket 50 ganger. Den uovertrufne myke, lo- og silikonfrie kvaliteten garanterer en perfekt strek- og mikroripefri høyglans finish og er derfor uunnværlig for klargjøring/bearbeiding av 1K nano lakkforsegling (1K).

Sammensetning: 80 % polyester mikrofiber + 20 % polyamid mikrofiber
Vekt i g/m²: 520
Konstruksjon: renning strikket
Størrelse: 40x40cm
Kantkant: ultralydkant

KCX coating towel og KCX application towel

Coating Towel er den ideelle kluten for å polere forseglingsprodukter. Sammensetning: 80 % polyester + 20 % polyamid mikrofiber
Vekt i g/m²: 300
Konstruksjon: varpstrikket
Størrelse: 40x40cm
Kant: ultralydkant
Pakke: 5 stk.

Application Towel er den ideelle kluten for å påføre Ceramic Allround jevnt og effektivt.

Sammensetning: 80 % polyester + 20 % polyamid mikrofiber
Vekt i g/m²: 210
Konstruksjon: vevd
Størrelse: 10x10cm
Kant: ultralydkant
Pakke: 5 stk.

KCX glass towel

Den perfekte kluten til stripefri rengjøring og tørking av glassruter. Den unike veveteknikken garanterer en fremragende smussløsekraft og en stripefri tørking med Glas Cleaner eller Allround Surface Cleaner. Kluten på 320 g/m² med sin robuste søm sørger for en lang holdbarhet, også ved mange vasker. I forbindelse med Glas Star (Gs) også ideell til fjerning av vaskerester og fett. 2 gul og 2 grå kluter (f.eks. for våt- og tørrengjøring).

KCX drying towel

Den absorpsjonsvillige kluten med vaffelstruktur til rask og restfri tørking av lakk-, glass- og plastoverflater. Etter bruk av en vindusnaler, en avløpssjampo eller en bilvaskemaskin strekker en klut til, med svært våte arbeidsflater, to kluter. Set 2x kluten