fbpx

Første virtuelle Koch-Chemie messe

Virtuell Koch-Chemie Messe

Nettverksbygging, drive virksomheten fremover og handle aktivt i krisen: Med den første virtuelle Koch-Chemie messen 13 til 15 oktober 2020, ønsker vi å ta del i en internasjonal messe i år også. På grunn av korona kan det ikke gjennomføres vanlig messevirksomhet slik vi vanligvis kjenner dem. For Koch-Chemie blir derfor deltakelsen i Automechanika i Frankfurt og SEMA Show i Las Vegas kansellert.

Det er ingen grunn for å begrave hodet i sanden, som Nadine Bartzik, kommunikasjonsansvarlig og ansvarlig for massehendelser til Koch-Chemie, melder i dette intervjuet.

Hvorfor ble en virtuell Koch-Chemie-messe opprettet?

Nadine Bartzik: Hvis det er en ting vi har lært av de siste månedene, så er det at vi må være raske til å tenke ut nye bærekraftige ideer. Heldigvis finnes det mange digitale løsninger for å finne nye og trygge måter å gjennomføre en messe på. Det var viktig for oss at potensielle nye kunder og eksisterende kunder, samarbeidspartnere og leverandører også kan utveksle ideer med oss i år også. Derfor har vi omgjort vår velkjente messehall til digital form, og vi gleder oss til en virtuell begivenhet i oktober.

Hvordan vil den første virtuelle Koch-Chemie messen være?

Våre nye produkter fra 2020-kampanjen presenteres på vår virtuelle messe. Besøkende på messen kan derfor finne ut om vårt nye One Step Polish-system, forskjellige lakkforseglingsprodukter, og andre nyheter. Det vil bli delt produktfilmer og delt linker til informasjonsmateriell. I tillegg vil det være direktesendinger om forskjellige temaer. Det vil bli bli demonstrert produkter i vårt Kompetansesenter i Unna, det vil bli presentert tekniske presentasjoner og vi vil kunne svare på spørsmål.

Vi vil ha bemanning alle tre dagene fra kl 06:00 til 21:00 (CET), slik at besøkende har mulighet til å stille oss spørsmål til tross for tidsforskjellene i verden.

Kan besøkende til messen stille spørsmål?

Ja, det er muligheter til å stille spørsmål til oss under direktesendingen. Avtaler om mer dyptgående diskusjoner kan også gjøres i løpet av sendingen. Vi vil svare i sendingen, og ha ett messeteam som sitter klare for å svare på spørsmål fra seerne i chatten. Vi ser fram til samtaler og utveksling av kunnskap med de besøkende.

Blir det flere virtuelle messer i framtiden?

Absolutt. Selv når vanlige messer kan åpnes igjen, vil en virtuell messe være nyttig. Spessielt siden vi enkelt kan ha en virtuell messe med spesielle temaer eller hendelser. Det er også en kostnads- og tidseffektiv mulighet for å nå mennesker fra hele verden.

Vi ser frem til å se deg på vår virtuelle, internasjonale Koch-Chemie messe fra 13 til 15 oktober 2020, og til å utveksle ideer. Linker til til messen og alle direktesendingene vil bli kunngjort i slutten av september.