fbpx

Nytt poleringssystem fra Koch-Chemie

Målet om perfeksjon

Utviklingen av nye, mer ripebestandige lakkoverflater setter stadig strengere krav for effektive poleringsmidler med høy korrigeringsevne. Dessuten har den økte bruken av poleringsmaskiner med oscillerende bevegelser bidratt til utviklingen av et nytt poleringssystem som er enda mer effektivt en noen gang. Målet var å øke korrigeringsevnen uten at det skal gå på bekostning av glansnivå og resultat. Basert på ny sammensetning og formel av homogene slipekorn har Koch-Chemie nådd målet med et poleringssystem som komplementere hverandre bedre enn noen gang.

Bra blir enda bedre!

Alle gode poleringsmidler starter som en god idé. Utviklingsteamet hos Koch-Chemie i Tyskland jobber hver dag med å utvikle og etterstrebe nye idéer for profesjonell kvalitet og standarder. Men det er ikke alltid idémyldring, forskning og utvikling som resulterer til at et nytt revolusjonerende produkt skapes. Det er de små forbedringen som utgjør forskjellen.

Små forbedringer er naturligvis ikke synlig på kort sikt, men i det lange løp bidrar summen av alle forbedringer til at et eksisterende produkt blir enda bedre enn noen gang! På denne måten setter Koch-Chemie stadig nye standarder som et foretrukket system for bilpleie.

Et komplett poleringssystem

For å oppnå et ideelt poleringsresultat er det ikke nok å velge riktig poleringsprodukt. Foruten valg av maskin og erfaring er kvaliteten på poleringsputene like viktig. Med den nye serien lanseres nye patenterte poleringsputer med et intuitivt design. Skumstrukturen sikrer optimalisert resultat og forbedret korrigeringsevne ved bruk. Det luftige materialet garanterer lav varmeutvikling, økt levetid og forbedrede hygieniske faktorer (redusert forstøving, sprut osv.). Systemet er optimalisert for oscillerende DA-maskiner og er godkjent av Daimler AG (Mercedes-Benz). Det nye fargekoordinerte poleringssystemet sikrer at du vil velge riktig produkt til korrekt formål enklere enn noen gang.

Med det nye systemet kan ideelle resultater oppnås enda raskere i en forenklet 2-stegs prosess.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *