fbpx

Oppdatering av Heavy Cut Systemet

Heavy Cut-systemet vårt får en oppdatering etter tre år. På slutten av 2018 introduserte vi vårt innovative PoleringSystem, der Heavy Cut pasta og Heavy Cut Pad siden har vært brukt for å fjerne grove riper. Under mottoet “Gjør en toppselger enda bedre”, er vi for øyeblikket i sluttfasen av vårt utviklingsprosjekt for å forbedre Heavy Cut pastaen og tilhørende puter. Resultat: En Heavy Cut H9.02 med et høyere glansnivå og en tilhørende Heavy Cut Pad med forbedret holdbarhet.

Skinner gjennom resultatet

Den innovative H9.02 maskinpoleringen er ikke bare egnet for rask utbedring av slitt lakk, fjerning av dype riper og slipespor opp til 1200 korn. På grunn av den nye sammensettingen og det ekstremt homogene slipematerialet, produserer Heavy Cut H9.02 et konstant høyt kutt, med et økt glansnivå. Dette skyldes de nye typene aluminiumoksider som brukes. Agglomeratene til aluminiumoksidene er slik at de forårsaker mindre dype riper enn aluminiumoksidene til H9.01, samtidig som den opprettholder samme kutt. Således, i motsetning mot H9.01, produserer vår H9.02 en mindre matt overfate, og derfor høyere glans. I tillegg muliggjør H9.02 tidsbesparelse ved påfølgende bruk av Micro Cut M3.02, ettersom H9.02 etterlater færre dype poleringsmerker enn forgjengeren.

System til det beste resultatet

Kjernen i Koch-Chemie PoleringSystem er at systemsikkerheten som ytes av en perfekt sammensetning av poleringspasta og puter. Derfor har vi ikke bare forbedret vår Heavy Cut poleringspasta, men også Heavy Cut Pad. Den forbedrede puten imponerer med den forbedrede holdbarheten og når den brukes med H9.02 får puten lett frem høyest mulig kutt og glans, slik at behandlingen i systemet forblir like lett som vanlig.

Ned til minste detalj

Vi tester hvert produkt ned til minste detalj før lansering for å sikre best mulig kvalitet. For eksempel er vår H9.02 for tiden i de siste valideringstrinnene som et utviklingsprosjekt. Den nye innovative maskinpoleringen gjennomgår derfor for øyeblikket avsluttende tester, både interne og eksterne, og vil være tilgjengelig for produktlansering i desember.