fbpx

Car Spa på Oslo Motor Show

Oslo Motor Show arrangeres for 10 år på rad

Norges største messe for bil- og motorentusiaster står for tur og arrangeres i år for tiende gang. Oslo Motor Show besøkes av over 40.000 mennesker hvert år og folk reiser fra hele landet for å se biler, motorsykler og spektakulære show. Vi blir å se på årets show hvor vi vil presentere et bredt spekter av produkter fra Koch-Chemie, Colourlock og Vinove.

Ferrari F40 på Oslo Motor Show

Siden vår første gang på Oslo Motor Show i 2015 har vi vært med på å dyrke interessen for blanke biler. Vi skapte blant annet historie i 2016 da vi presenterte en altomfattende 50-50 av 80-tallets ultimate superbil Ferrari F40. Målet var å presentere hvilke resultater som kan oppnås med med korrekt bilpleie og produkter.

Vi lover deg en stor og innholdsrik stand

I år har vi valgt å fokusere først og fremst på våre bilpleie- og skinnprodukter som har en naturlig plass i vedlikehold av bil. Ønsker du å lære mer om hvordan du pleier din nyinnkjøpte bil, oppfriske skinninteriøret eller hvordan restaurere din gamle klassiker har vi garantert produkter for deg!

Vi arrangerer introduksjonskurs for polering og skinnpleie hver dag. Kom innom oss hvis du har spørsmål om pleie eller ønsker en innføring i bil og skinnvedlikehold. Du finner oss på hall D!