fbpx

Nye produkter fra Koch-Chemie

utvidelse av produktsortiment

I samarbeid med Koch-Chemie lanserer vi 6 nye produkter for å tilby et enda mer komplett produktsortiment. Vi har gleden av å lansere følgende produkter tilpasset ekspertenes krav:

  • Hand Wax W0.01 – carnaubavoks.
  • Magic Wheel Cleaner – Ny og forbedret syrefri felgrens.
  • One Cut & Finish P6.01 – Det foretrukne produktet for 1-steg polering med beskyttelse.
  • Headlight Polish Set – for renovering og polering av lykter.
  • Spray Sealent – Sprayvoks for økt glans og beskyttelse.
  • Hyper Dryer – Revolusjonerende tørkeprodukt for vaskeanlegg med hydrofobisk effekt.

Hand Wax W0.01 Carnaubavoks

Vannskrekk på boks!

Hand Wax W0.01 er en premium carnubavoks for langvarig hydrofobisk beskyttelse. Med en ny sammensetning av høykvalitets carnauba tilfører Hand Wax lakken en fantastisk dyp glans og fargegjengivelse.

Passer utmerket til spesielle og klassiske biler for oppnåelse av en perfekthøyglans beskyttelse med forbedret fargedybde. Hand Wax kan også påføres plastdetaljer uten åpåvirke finish.

Magic Wheel Cleaner

Rengjør felgene dine uten kompromiss av effektivitet eller skånsomhet!

Magic Wheel Cleaner kombinerer det beste fra begge verdener. Produktet inneholder aktive ingredienser for effektiv rengjøring av metallpartikler som fastbrent bremsestøv, rust og piggstøv. Selv ved lang reaksjonstid tørker ikke produktet ut og er trygg i bruk for sensitive felger!

One Cut P6.01

Ønsker du et effektivt alt-i-ett produkt kombinerer One Cut & Finish P6.01 den optimale balansen mellom korrigeringsevne og høy glans. One Cut & Finish P6.01 fjerner selv dype riper inntil 2000 grit og etterlater en høyglans beskyttelse etter polering.

Spesielt utviklet for polering av ripebestandig klarlakk fra BMW, Mercedes-Benz og VW/Audi. One Cut & Finish benyttes med tilhørende oransje pute og optimalisert for Dual Action poleringsmaskiner.

Headlight Polish Set

Med et komplett kit for polering kan du enkelt gjenopprette og fjerne oksidasjon på lykteglassene. Prosessen gjøres i to steg med poleringsmidler tilpasset lykteglass med beskyttelse som mot motvirker fremtidig oksidasjon og falming etter utbedring.

Ved første ste steg poleres de groveste ripene etter våtsliping med Headlight Polish 1. Avslutningsvis gjenopprettes lyktene til en høyglans finish med Headlight Polish 2 og beskyttes med carnaubavoks. Medfølgende Thermo Pad gir god oversikt og kontroll over temperaturutviklingen. Paden skifterfarge etter temperatur og indikerer når overflaten overstiger 50 grader.

Spray Sealant

Glans og beskyttelse i en og samme flaske!

Spray Sealant er en effektiv forseglingsspray for rask og enkel vei til høyglans overflate. Produktet kombinerer forbedret glans, fargegjengivelse og hydrofobisk effekt i en og samme påføring.Etterlater en høyglans vannavvisende overflatebeskyttelse. Dette gjør Spray Sealant til engangsbooster!

Kan kombineres med Nano Magic Shampoo og ProtectorWax for forlenget hydrofobisk effekt.

Etterlever de strengste krav til kvalitet og miljø

Som markedsleder innen bilpleie kan du være sikker på at Koch-Chemie leverer et assortment som imøtekommer profesjonelles krav til konkurransedyktige priser. Dessuten er alle våre produkter sertifisert henhold til globale miljøvernspesifikasjoner, tilpasset for å være miljøvennlig og lett biologisk nedbrytbare. Dessuten oppfyller Koch-Chemie de strengeste krav til kvalitet som godkjent leverandør for Mercedes-Benz, BMW, VW og Audi i Tyskland. 

Vi søker samarbeidspartnere!

Ønsker du mer informasjon om våre produkter eller vil bli forhandler av markedets mest fullverdige bilpleieassortiment? Som forhandler har du en unik mulighet til å tilby dine kunder kvalitetsprodukter med godkjenning.

Du kan kontakte oss på mail eller telefon.

kontakt@car-spa.no | 22 22 13 11